Közveszély okozásának gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti nővel szemben, aki a gyanú szerint július 28-án délelőtt meggyújtotta a szemetet a csepeli háza udvarán, a tűz azonban az egész telekre szétterjedt.

Simán felgyújtotta

A nyomozás adatai szerint S. Mónika úgy próbált megszabadulni a nagy mennyiségű háztartási és ipari hulladéktól az udvarán, hogy az egyik nikecell darabot meggyújtotta, majd egyszerűen bement a házába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rémes környezet

A tűz percek alatt átterjedt az ott lévő öt bontásra váró autóra, hűtőgépekre, gumiabroncsokra és egyéb hulladékokra. A heves lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Jöttek a rendőrök

A kerületi járőrök a nőt aznap, 10 óra 55 perckor az otthonában elfogták, majd előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Beismerte

A 47 éves nőt a nyomozók közveszély okozásának gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

Videó az esetről

Haragban

Vallomásában azzal védekezett, hogy mérges lett, amiért az egyik utcabeli férfi az ő háza mellé hordta rendszeresen a szemetet, ezért két-három liter bor után úgy gondolta, meggyújtja azt.

Ez is érdekelhet

Erdőtűz Pilisszentlászlón: villámcsapás miatt gyulladhatott ki a növényzet, füstöl a hegyoldal.

Fóton egy garázs égett

Eloltották a lángokat Fóton, a Tompa Mihály utcában, ahol kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kétállásos garázs. A tüzet a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek utómunkálatokat végeznek. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Egy lakás is kigyulladt

Tűz keletkezett egy társasházban, Budapest XVII. kerületében, a Tápiógyörgye utcában. Berendezési tárgyak és elektromos berendezések égtek az egyik lakásban. A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, amely egy helyiségét érintett, és a többi lakásra nem terjedt át.

Címlapkép a rendőrségi videóból való.