Az egykor fideszes polgármester, akit a fideszes Németh Szilárd csinált ki a pártból tisztességes revansot vett. Borbély Lénárd Csapata 67 százalékos, elsöprő győzelmet aratott Csepelen. Németh Szilárd fideszes embere csak a harmadik helyre tudott bejönni, megalázó 10 százalékkal. Ezek után tényleg senki sem kérdezi meg a Fideszben, hogy mit keres a választásokat sorra elveszítő Németh Szilárd még a közéletben?

Megbukott Németh Szilárd embere

Csepelen visszanyalt a fagyi. Az egykor fideszes polgármester, Borbély Lénárd nagyot ment a jelenlegi fideszes jelölttel szemben. Borbély 67 százalékot kapott, a Csepelre rátelepedett Németh Szilárd embere viszont alig 10 százalékot ért el, lényegében megbukott. A fideszes jelöltet, még a DK-Momentum-MSZP jelöltje is megverte, ő 20 százalékot kapott. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Inkább káros már a Fidesznek Németh Szilárd

Németh Szilárd egymás után veszíti el Csepelen a választásokat, láthatóan teljesen elfogyott a társadalmi támogatottsága, mégis a Fidesz alelnöke lehet. Úgy tűnik a kormánypártnál senki sem gondolja úgy, hogy ideje lenne Némethtől megválni, mert jelenleg már inkább káros, mint hasznos a Fidesz számára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szemét módon nyírta ki

Borbély Lénárd örülhet. Nagyot ment polgármesterként, újabb öt évre bizalmat szavaztak neki a csepeliek. Sikerének a titka minden bizonnyal ott keresendő, hogy a választók is érzékelték, milyen szemét módon bánt el vele a Fidesz részéről Német Szilárd. Kicsinyes módon szorította ki  Borbélyt a pártból, mert szembement a kerület vagyonára áhitozó Németh Szilárddal.

Hallják a népakaratot a Fidesz központban?

Csepelen láthatóan betelt a pohár. Megtartják a kerületet korrekten, kiszámíthatóan, botrányok nélkül vezető Borbély Lénárdot és elküldenék a fenébe az ismét megbukott Németh Szilárdot. Nagy kérdés, hogy a népakaratot a Fidesz központban meghallják-e? A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ez is érdekelni fog:

Kiemelt kép: Borbály Lénárd és Németh Szilárd – A felvétel Adobe IA mesterséges intelligencia felhasználásával készült