Állatkínzás miatt állítottak elő a rendőrök egy házaspárt Budapest 21. kerületében. Egy ház udvarán állati tetemeket is találtak.

Elpusztult állatok

A járőrök bejelentés nyomán mentek ki egy csepeli családi házhoz, amelynek udvarán egy ló, egy kecske és egy házi disznó tetemét, és több legyengült, láthatóan rossz körülmények között tartott, ellátatlan állatot találtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Éheztették őket

A hatósági állatorvos elsődleges vizsgálata alapján egyértelműen megállapítható, hogy az állatok elhullását a táplálékhiány okozta.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Férj és feleség

A rendőrök az állatok tartásáért felelős 41 éves férfit és 46 éves feleségét a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd állatkínzás miatt kihallgatták.

A szörnyűséges körülmények

Az önkormányzatnak is lépnie kell

A legyengült állatok elhelyezése érdekében értesítették a kerületi önkormányzat illetékeseit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kapcsolódó tartalmak:

Kiemelt kép: Helyszyíni fotó – Forrás: police.hu