Egy autós nekicsapódott egy menetrend szerint közlekedő busznak Budapest 15. kerületében egy kereszteződésben. A baleset valószínűleg azért következett be, mert az eső miatt nagyon csúszósak az utak.

Busszal ütközött

Egy piros Suzuki Swift ütközött egy menetrend szerinti busszal a 15. kerületben, a Rákos út és a Wysocki utca kereszteződésénél – írja a Baleset-info.

Ebben az utcában történt a baleset

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Csúszósak az utak

A hírportál szerint a Rákos úton közlekedő autós csúszós úton közlekedhetett, és feltehetően nem tartotta a követési távolságot, ezért nekiütközött a 25-ös vonalon közlekedő MHU-809 forgalmi rendszámú Mercedes Benz Citaro C2-S1 szóló autóbusz hátuljának – írják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Eltűnt a Suzuki eleje

Fotó: Baleset-info

Teljesen összetört az autó

Fotó: Baleset-info

Jól látható, hogy vizesek az utak

Fotó: Baleset-info

Mentők érkeztek a sérültekhez

Fotó: Baleset-info

Ez is érdekelhet

Megsérültek

A balesetben a sofőr és az utasa is megsérült, hozzájuk mentők érkeztek segítségül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Balesetező Suzuki – Forrás: Baleset-info