Ahogy azt az elsők között megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, április 2-án, pénteken az M7-es autópályán balesetet szenvedett Bereczki Zoltán és várandós párja, a Mi kis falunkból ismert Tecát alakító Bata Éva. Nem sokkal később a színművész a Pilisszántói Gyógyító Csillaghoz ment energiáért. Most munkatársunk is megnézte a helyszínt. Meglepődtünk, hogy milyen sokan zarándokolnak oda gyógyító energiáért, ahová Bereczki Zoltán is ment.

Gyógyító erők

Ücsörgés a csillag közepén 5-10 percig, közben arra kell gondolni amit szeretnél: gyógyulni, megváltozni, pozitív dolgokat bevonzani az életedbe. A gyógyító csillagot készítők javaslata szerint a csillagkúra után 12 óráig nem szabad tusolni, legfeljebb arcot, vagy kezet mosni lehet, hogy a gyógyító erők beépüljenek a szervezetbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Pilisszántói Gyógyító Csillag

Fotó: BPK

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eltölteni egy kis időt

Az is megoldás, ha kiválasztod a csillagjegyednek megfelelő szeletet a kövekből kirakott gyógyító csillagban és ott eltöltesz egy kis időt – javasolják a hely alkotói. EZ IS ÉRDEKELNI FOG: Gyömrői artézi kút: Margit néni szerint „valóságos gyógyír” a vize

Gyógyító energiák

Ahogy azt megírtuk: tömegbalesete másnapján Bereczki Zoltán már Pilisszántón, a gyógyító energia mezőn járt. Erről egy fotót is megosztott az Instáján. Vélhetően a színművész a balesete után pozitív energiákkal akarta magát feltölteni a helyszínen. EZT SE HAGYD KI: Halásztelek jurtatemplom: A Szent Koronát mintázza a különleges épület

Spirituális hely a kőbányában

A BudaPestkörnyéke.hu munkatársa is meglátogatta Pilisszántón a Gyógyító Csillagot. Ottjártunkkor meglepőan sokan voltak az egykori kőbánya területén kialakított spirituális helyen. EZT OLVASTAD MÁR? Életmentő, gyógyító túraösvény, holisztikus szemlélettel a pesti agglomerációban

Sokan kipróbálják

Feltöltődés

Idősek és fiatalok érkeztek, többen az áprilisi napfényben leheveredtek a csillagban a saját csillagjegyüknek megfelelő szeletbe és ott töltődtek fel, gondolkodtak vagy csak élvezték a napsütést. EZ IS KELLEMES HELY: Egri vár másolata a Pilisben: Hősök, apukák és a nagy kaland!

Lazítás a kövekből kirakott csillagban

Földsugárzás

Pilisszántói Gyógyító Csillag környezetében állítólag jelentős pozitív földsugárzások érzékelhetőek – írják a hely weboldalán. Azt nem tudjuk, hogy tényleg így van-e vagy sem, de tény, hogy ottjártunkkor sok látogató érkezett. EZT IS PRÓBÁLD KI: Lajos-forrás: Hűsítő forrásvíz, legendák és királyok. Érdemes inni belőle Szentendrénél

Érdeklődők a csillagnál

Fotó: BPK

Gyógyító csatorna

A Pilisszántó határában található gyógyító helyről az is írják a weboldalukon, hogy „2008. július 12-13-án az Égi Atya gyógyító csatornát nyitott meg mindazoknak, akik az Ő segítségével kívánják visszanyerni egészségüket. Csodálatos gyógyulások történtek és történnek azóta is azokkal, akik felkeresik ezt a helyet, vagy mentálisan használják és felidézik a Gyógyító Csillagot.” – írják.

Nem árt senkinek

Bereczki Zoltán színművész a balesete után tehát elzarándokolt a Budapesthez közeli gyógyító csillaghoz. Az alábbi fotó alapján a csillag közepén ücsörgött. Nem kizárt, hogy így gondolkodott a helyszínről: ártani nem árt, ha pedig mégis használ, azzal nem árt senkinek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Itt találod a gyógyító csillagot

Ide kattintva találsz még szuper kirándulóhelyeket Budapesten és környékén

Kiemelt kép: Pilisszántói Gyógyító Csillag és Bereczki Zoltán – BPK-montázs