Schobert Norbi után Curtis is felszállt a kormánypropaganda járatára. A rapper azt ecseteli, hogy nagyon meglepődne, ha koncert helyett egy másik országban, más nemzetek háborúját kellene vívnia, de a  gyermekét sem engedné el. Curtis először februárban, a miniszterelnök évértékelőjén tűnt fel a Fidesz környékén, majd egy focimeccset szurkolt végig Orbán Viktorral.

Félti a gyerekét

„Azt gondolom, 2024-ben arról beszélni, hogy magyar embereket küldünk más országba harcolni, már eleve egy lehetetlen felvetés, főleg úgy, hogy semmi közünk ehhez a háborúhoz” – mondta a Borsnak a rapper, aki egy konkrét példát is felhozott a témában, ugyanis szerinte szülőként senki sem akarja átélni azt, hogy a gyermekét elvigyék a csatatérre, és csak a jószerencsében bízhat, hogy épségben hazatér-e vagy sem. 

Fronttal riogat

„Én nem örülnék, ha holnap azt mondanák: fellépés helyett el kell utaznom egy más országba, emberekre lövöldözni. És azt sem engedném, hogy a kisfiamat elvigyék, később, ha már nagyobb lesz.  Ez szerintem a mai világban elképzelhetetlen, és biztos vagyok benne, hogy nem a harc a megoldás. Mindenképpen a békére kellene törekedni, és azt megérteni mindenkinek, hogy ha más nemzetek háborúját segítjük, bármilyen módon, az nem vezet előre. Csak a béke az elfogadható!”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Orbán Viktor megvéd

A rapper aztán arról is beszélt, hogy a sorkatonaságtól nem kell félni, mert Orbán Viktor miniszterelnök megvédi az országot és nincs napirenden a sorkötelezettség visszaállítása.

Curtis Orbán Viktorral szurkolt

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor évértékelője

Curtis, idén februárban, a Várkert Bazárban, élőben hallgatta végig Orbán Viktor évértékelőjét. A rapper Kubatov Gáborral és több vezető fideszes politikussal is fotózkodott.  „Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők….Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék és nem politizálni” – kürtölte világgá a rendezvény után.

Curtis és Zsigmond Barna Pál a Vártkert Bazárban

Forrás: Hír tv

Curtis drogfüggősége

Curtis zenei karrierjét megelőzően labdarúgó volt, a mai napig szereti és figyelemmel követi a sportot, de hivatását háttérbe szorította a zene. Az áttörést a Majkával való közös munka jelentette számára, amikor országszerte megismerték a nevét. Hosszú éveken keresztül elválaszthatatlanok voltak az ózdi rapperrel, de kettejük közé is éket vert Curtis drogfüggősége és nemtörődöm viselkedése. Majka többször megbocsátotta zenésztársa kilengéseit és támogatta őt a gyógyulásban, eleinte úgy tűnt, sikerrel. Az elvonó után Curtis családot alapított és egy kisfia született házasságából, mely egy év után véget ért.

Megverte barátnőjét

Házasságát megelőzően viharos kapcsolatai voltak, 2014-ben egy bántalmazási ügye is volt, amikor barátnője arról beszélt, hogy Curtis megverte őt, ököllel ütötte a fejét.

Börtönben Curtis testvére

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető az a három férfi, akiket 2022-ben fogtak el az egykori MTK-labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében. Egyikük nem más, mint a rapper Curtis testvére. Az esetről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.

Kiemelt kép: Curtis – A kép Adobe IA mesterséges intelligencia felhasználásával készült