Döbbenetes baleset áldozata lett egy budapesti motoros az M7-esen autópályán. D. Ágoston ismerősei és barátai sem hiszik el, mi történt: a 46 éves férfi egy motorba akadó sátorponyva miatt csapódott szalagkorlátnak. A szemtanúk azt mondják: soha nem felejtik el a sokkoló látványt.

Halál az M7-esen

A BudaPestkönyéke.hu számolt be arról, hogy egy 46 éves budapesti férfi halt meg Polgárdinál, amikor motorjával az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, a főváros felé szalagkorlátnak ütközött. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy egy – vélhetően a nem megfelelő rakományrögzítés miatt bajba sodródott, majd szalagkorlátnak csapódott – motoros vesztette életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utas is súlyosan megsérült

A motoron utazott egy nő is, őt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel kórházba szállították. Állapotáról nincsenek pontos információk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Betekerte a kerék a sátrat

Delta Hírek Facebook-csoportban is közöltek információkat a balesetről. Szemtanúkra hivatkozva azt írták, hogy a motorhoz rögzített sátrat a motor kereke betekerte, ami azonnal leblokkolt, így a motor irányíthatatlanná vált.

A szalagkorlát alá esett

Hozzátették, a motort vezető 46 éves budapesti férfi a szalagkorlát alá esett, és olyan sérülést szenvedett, hogy esély sem volt a megmentésére. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.

„Horror”

„Túlzás nélkül állíthatom, hogy horror volt. A férfi már nem élt, az sajnos látszott, de a nő is olyan borzalmas állapotban hevert, hogy biztosak voltunk benne, hogy már ő is halott. Sosem felejtem el a látványt” – mondta egy szemtanú a Borsnak.

Megbízható motoros volt

Ismerősei szerint a motort vezető D. Ágoston sosem hajtott gyorsan, megbízható motoros volt. Úgy tudják, az utasával indultak túrázni. Sajnos, az út végzetes körülmények között, hamar véget ért.

„Teljesen hihetetlen”

„Tudott motorozni és felelősségteljes volt, biztosak vagyunk benne, hogy nem ment gyorsan, nem kockáztatta volna az életüket. Teljesen hihetetlen ez az egész baleset, hogy egy ilyen véletlen okozza egy csodálatos ember halálát!” – fogalmaztak.

Családapa vesztette életét

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy egy kétgyermekes családapa vesztette életét egy motorbalesetben a közelmúltban. Sz. Richárd véletlenül futott rá egy padkára és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Ismerősei szerint figyelmes, nyugodt motoros volt és sajnos elég volt egy kis kihagyás, hogy bekövetkezzen a végzetes tragédia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: tragédia az M7-esen. Fotó: police.hu