Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt kórházba szállították Schobert Norbertet, erről maga a felesége, Rubint Réka számolt be a közösségi oldalán.

Mentőhelikopter szállította el

Azt egyelőre nem tudni mi okozhatta Norbi rosszullétét, s Réka is csak annyit közölt, azonnal kórházba kellett szállítani a férjét, akinek stabilizálták az állapotát. A Bors azt írta a fitneszgurut mentőhelikipterrel szállították el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta pontosan Réka

“Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok! Kérem a tisztelt sajtót, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni, jelentkezni fogok. Megértéseteket köszönöm! Réka”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Norbinak korábban szívműtétje volt

Mint ismert Norbi egy komoly szívműtéten esett át még évekkel ezelőtt, hogy most a mostani rosszulléte ezzel van-e összefüggésben az egyelőre nem ismert.

Életmentő műtét

A tréner még 2012-ben egy életmentő operáción esett át, miután a szívét megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott. Ezért a szervének egy részét ki kellett vágni. Akkor úgy búcsúzott el Rékától, hogy lehet, hogy soha nem ébred fel.

Elbúcsúzott

„Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették – mondta akkor Norbi, akit ha egy nappal később műtenek meg, akkor biztosan nem éli túl ezt a súlyos betegséget.

Mindenki aggódik

A fitneszguruért nagyon aggódnak a rajongók, ám ezen túlmenően a hazai sztárvilág képviselői is közösségi oldalukon tudatták: szorítanak Norbi felépüléséért. Réka Instagramon közzétett bejegyzése alatt többek között megszólalt Sarka Kata, Peller Marianna és Dér Heni is.

Pártfogoltja is üzent neki

A bejegyzéshez továbbá hozzászólt a Jóban Rosszba színésznője Madár Vera is, aki jobbulást kívánt a fitneszgurunak, illetve Norbi pártfogoltja, Rácz Géza is üzent a kórházban fekvő Norbinak.

Rácz Jenő is szorít Norbiért

Rácz Jenő – akinek pár hete Norbiék még az esküvőjén is ott voltak – egy közös képpel fejezte ki aggodalmát, a poszthoz pedig azt írta: “Drága barátom gondolok rád sokat” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Rácz Jenő posztja

Kiemelt kép: Schobert Norbert – Forrás: TV2