Bár már vége a nyári strandszezonnak, holttestet találtak a Balatonban Alsóörsnél. A rendőrséghez szerdán érkezett bejelentés egy férfi eltűnéséről. Aznap még el is kezdték a keresését, ami később szomorú véget ért.

Bejelentés érkezett

Holttestet találtak a Balatonban Alsóörsnél. A rendőrséghez szerdán érkezett bejelentés egy férfi eltűnéséről. Aznap még el is kezdték a keresését, ami később szomorú véget ért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálták a horgászt

A helyszínről származó információk szerint egy 71 éves veszprémi horgászt találták holtan a Balatonban a vízi rendőrök. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket, azaz nem merült fel az erőszak gyanúja.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Végzetes kenuzás

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy életét vesztette egy budapesti férfi a Győr-Moson-Sopron vármegyei Dunaszigetnél. Három ember kenuzás közben, eddig tisztázatlan körülmények között vízbe borult. Ketten ki tudtak úszni a partra, egy 47 éves budapesti személy azonban elmerült a vízben.

Nem tudták megmenteni

Az esettől 70-80 méterre a borulás helyszínétől megtalálták a férfit, akinek életét a mentőszolgálat munkatársai hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vizsgálta az esetet.

 Kétségbeesett keresés

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu megírta: napokon át kétségbeesetten keresték azt a 20 éves fiatalt, aki Siófokon tűnt el. A helyszínről származó információk szerint N. Alex egyik fiatal barátjával ment le a Balatonra, a fiú pedig egy délutáni strandolás közben ment bele a vízbe, amikor egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.

Nem bukkantak rá

A fiatal eltűnését rögtön jelezték és keresni is kezdték. Ismerősei értesítették a rendőröket, de napokig ők sem bukkantak rá a férfire. Az ismerősök arra kértek mindenkit, hogy segítsenek megtalálni Alexet. „Balatonon nyaralt, és Siófokon délután 17:00 óra tájékában hirtelen elmerült a tóban, és azóta nem hallottunk róla! Rendőrök keresték, de semmi infó” – írta a férfi egyik ismerőse a világhálón.

Megtalálták

Néhány nap múlva megérkezett a hír: megtalálták a fiatalember holttestét. A Tények tudósítása szerint Alex a barátnőjével vizibiciklizett, amikor megtörtént a baj. A fiú lecsúszott a csúszdán, majd elmerült. Állítólag nem tudott úszni.

Azonnal keresni kezdték

A történtek után a barátnője segítséget kért: azonnal keresni kezdték, de nem találták meg. A strandolók hosszú időn át látták a víz felett körözni a rendőrhelikoptert, illetve a vízirendőrök is kutattak a fiú után. Végül egy járókelő vette észre a víz tetején lebegő holttestet, amit a partra hoztak és azonosítottak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció