Drámai események miatt idő előtt véget ért a Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályban megrendezett Tokod-Tatabányai Vasas labdarúgó mérkőzés. A szünetben ugyanis rosszul lett a tokodi csapat 36 éves támadója, aki az előző szezonban gólkirályi címet szerzett a bajnokságban. A sportolót mentőhelikopter vitte a fővárosba.

Rosszul lett a gólkirály

A Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályban rendezték a Tokod-Tatabányai Vasas labdarúgó mérkőzést, ami drámai események miatt idő előtt véget ért. A szünetben ugyanis rosszul lett a tokodi csapat 36 éves támadója, aki az előző szezonban gólkirályi címet szerzett a bajnokságban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal kórházba vitték

A mentők egyből riasztották a helikopteres egységet, akik a vizsgálatok után rögtön elszállították a játékost szívinfarktus gyanújával. A legfrissebb információk szerint a játékos állapota jelenleg stabil, és Budapesten fekszik az egyik kórházban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Idő előtt lefújták

A találkozó így az 53. percben véget is ért, amikor a Tokod 3-2-re vezetett – írja a kemma.hu hírportál.

Gyászba borultak

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy 53 éves korában elhunyt Tóth Norbert, a Kaposvár melletti Juta község játékos-edzője, aki a Toponár elleni bajnoki mérkőzésen lett rosszul. A hazai együttes tapasztalt játékos-edzője az első félidő végén gólt szerzett, amivel 2–1-re módosította a találkozó állását, de utána rögtön cserét kért, és bement az öltözőbe. 

Nem érezte jól magát

Mint kiderült: a sportember infarktust kapott. A mérkőzés közben már érezte, hogy nincs jól, a társai is látták rajta, hogy valami nincs rendben, de ő végig akarta játszani a meccset. Az öltözőbe ment, ott lett rosszul, előtte viszont még volt annyi ereje, hogy kihívja a mentőket.

Ötven percig küzdöttek érte

Csapattársa talált rá, a mentők 50 percig küzdöttek az életéért, de a kórházban meghalt. „A helyén volt az öltözőben, de akkor már arccal a földön találták meg” – mondta a férfi játékostársa.

 „Apa, elfogytak a szavak…”

A tragikus hirtelenséggel elhunyt népszerű sportember lánya, aki egyébként NB I-es röplabdázó, szívbe markoló sorokkal emlékezett meg édesapjáról a Facebookon. „Apa, elfogytak a szavak… A fájdalom, amit érzek most, tudtam, hogy erre soha nem leszek felkészülve, de reméltem, hogy még sokkal több időnk lesz együtt…” – kezdődik a bejegyzés.

„Mindig mellettem voltál”

„Büszke vagyok arra az emberre, aki voltál. Ahogy próbáltál helytállni az élet minden terén és kihozni a maximumot mindenből. De a legfőképp, amilyen apa voltál. Soha nem éreztem hiányt a szeretetedben. Mindig mellettem voltál bármilyen rossz döntést is hoztam sokszor. És tudom, hogy mindig mellettem leszel és kíséred utamat” – írta Tóth Norbert lánya.

Közkedvelt ember volt

 „Norbi évtizedeken keresztül volt meghatározó, ismert és közkedvelt alakja megyénk labdarúgásának, elvesztése felfoghatatlan tragédia, és pótolhatatlan űrt hagy maga után. Júliusban töltötte volna be az 54. életévét” – olvasható az egyik bejegyzésben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció