Döbbenetes pillanatokat láthattak azok, akik hétfő délelőtt 11 órakor a Nagyvásárcsarnok előtt voltak a Fővám téren. Egy villamosmegállóban fekvő embert élesztettek újra. Az esetről több videó készült, ezeket a cikkünk alján lehet megnézni.

Szívmasszás a villamosmegállóban

Vélhetően elütött egy embert a villamos, aki eszméletlenül hevert a megállóban, a feje is vérzett. Pillanatokkal később egy drapp kabátos, hosszú hajú fiatal nő életmentő szívmasszást végzett rajta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megérkeztek a metők

Az esetről készült videón jól látszik, hogy a mentősök gyorsan megérkeznek és átvették a sérült ellátását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kerülgetik a sérültet

Az esetről két videó is készült. Az egyiken az életmentés látszik, az első videón – ami a cikkünk legalján nézhető meg – azt rögzítették, hogy a sérülthöz először a villamosról száll le valaki, az emberek pedig csak kerülgetik a vérző férfit a járdán.

Nem jártak a villamosok

A BKK közleménye szerint a 47-49-es villamosok baleset miatt nem jártak a Deák tér és a Szent Gellért tér között – azóta egyébként már helyreállt a villamosközlekedés.

Gázolás után újraélesztés

Tavasszal írtuk, hogy szabálytalanul rohant át az úton az a gyalogos, akit elütött egy Ford Ranger a Bem rakparton, nem messze a Margit hídtól. Egy autómentő, két iskolás és egy orvostanhallgató próbálta újraéleszteni a férfit az utcán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az életmentésről készült videó

Itt a legelső videó

Itt történt a baleset

Itt pedig a pillanatnyi közlekedési helyzetet nézheted meg

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból