Közel öt év börtönbüntetés elől menekült a 40 éves férfi, aki álnéven próbált elrejtőzni a törvény elől.

Elfogatóparancs

A Fővárosi Törvényszék és a BRFK 11. Kerületi Rendőrkapitányság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot M. Sándor ellen, aki a kiszabott 4 év 6 hónap börtönbüntetés alól álnevet használva próbált meg kibújni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Most elfogták

A szentendrei férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály nyomozói 2021. január 28-án Budapest 18. kerületében elfogták, majd előállították.

FRISS! “Megyek utánad” – Belerokkant a fájdalomba a százhalombattai halálos baleset vétlen áldozatának a lánya – A rokonok tartják benne a lelket

Megkezdte a büntetése letöltését

M. Sándort – kihallgatását követően – a börtönbüntetés megkezdése miatt átszállították az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe, írja a Police.

Volt, aki álnéven drogot árult

Néhány nappal ezelőtt számolt be róla a KékVillogó, hogy a budapesti, 4. kerületi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint álnéven árult kábítószert a lakásában. A nyomozók szerint a díler marihuánát és hasist árult, a lefoglalt kábítószer értéke pedig meghaladta az 5 millió forintot.

1500 adagot találtak

A rendőrök házkutatást tartottak a férfi lakásán, ahol 1500 adagnak megfelelő, több mint egy kilogramm marihuánát, közel fél kilogramm hasist, továbbá 416 ezer forintot találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke meghaladta az 5 millió forintot.

Ez is érdekelhet: Lejárt a türelmi idő! Felszólítást kaptak az I. kerületi kutyások

Őrizetbe vették

Az újpesti nyomozók a kábítószerek mellett a drog adagolására használt eszközöket is lefoglalták. Ezt követően Sz. Pétert gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását. Az újpesti díler jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt áll – tehát a férfi házi őrizetbe került.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Illusztráció