Nemcsak Tóth Gabi, de Krausz Gábor is rendületlenül küzdött azért, hogy megmentse a házasságát. A férfi fejében meg sem fordult a válás gondolata, egészen addig, amíg megtudta, hogy felesége egy másik férfihoz közeledik. Akkor vált egyértelművé, hogy nincs visszaút.

Vége

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott, hat év után véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A hírt Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bombaként robbant a hír

Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt, hogy hat év és egy közös gyermek után elválnak útjaik feleségével, Tóth Gabival. A hír valósággal sokkolta a rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt, a pár harmóniában él egymással. Ráadásul nemrégiben vásároltak közösen házat is Szentendrén.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nincs jól a férj

Krausz Gábor teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, és egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága.

Hiába próbált közeledni

Tóth Gabi korábban azt mondta: hiába próbált közelebb kerülni Gáborhoz, ő nagyon zárkózott férfi, akit nem lehet megnyitni, ebbe pedig belefáradt. Azt is hangsúlyozta, hogy nem csalta meg férjét, csak a házassága lezárása után kezdett el Mátéhoz közel kerülni.

A séf is küzdött

Krausz Gábor nem kívánt nyilatkozni erről, de a pár egyik közeli ismerőse megerősítette, hogy a séf is küzdött azért, hogy egyben tartsa a családját.

A család volt a mindene  

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért” – mondta az informátor.

Nagyon fájt neki

„Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat” – tette hozzá a helyzetet jól ismerő ismerős a Blikknek.

Gyors továbblépés

A szakítás bejelentése óta Gabi gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant. A Fricska táncosa azóta is az énekesnő párja.

Tánccipőt húz

Közben Krausz Gábor élete is pörög tovább. A sztárséf is szerepel a TV2-n látható Dancing with the Stars negyedik évadában. Az új kihívás minden bizonnyal feltölti a férfit, akinek azonban nem ez az egyetlen új kihívás az életében.

Executive séf

Ő lesz ugyanis a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje, ami azt jelenti, az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját. Gábor nem tagadta, hogy pont a legjobbkor találta meg őt ez a kihívás, ami egy nagy lehetőség a kiteljesedésre. „Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne” – mondta korábban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Krausz Gábor és Tóth Gabi. Fotó: archív.