Rendőrök, mentő és a közterület-felügyelők nagy erőkkel vonultak ki szombat délelőtt a pomázi Sparhoz. Egy drogos férfi randalírozott az egyik boltban, majd a parkolóban. Az üzletet bezárták, a vásárlókat nem engedték ki az elfogás ideje alatt. 

A dm-ben randalírozott

Késsel a kezében rohangált egy férfi Pomázon, a Sparnál. Egy szemtanú beszámolója szerint először a dm-ben randalírozott. Gyerekjátékokat vert szét és lopott is. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Nem engedték ki a vásárlókat 

Ezután a Spar parkolójában egy autó visszapillantóját is lerúgta. A közösségi oldalon azt írják, hogy ezután bezárták az üzletet, a vásárlókat nem engedték ki. “Nekem, anyukám ott volt a sparba bezártak mindent, se ki, se be! De fogalma nem volt arról, hogy mi történt?” – írta egy helyi lakos a Facebookon. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Leteperték a földre 

Ekkor több rendőr érkezett a helyszínre, a közterület-felügyelők segítségével leteperték a férfit. Majd a rendőrautóba ültették. A szemtanúk szerint orvosi ellátásra is szüksége volt, mert láthatóan kábítószer hatása alatt rendezett botrányt a férfi.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A férfi elfogása

Forrás: Facebook/olvasói fotó

Tragédia az Árpád hídon

Szerdán éjszaka, az Árpád hídon okozott brutális balesetet egy 43 éves férfi. Ő is kábítószer hatása alatt volt, először ellopott egy taxit, majd a forgalommal szemben hajtott fel a hídra. Ekkor ütközött egy Suzukival és egy másik taxival. A férfi és a Suzuki két utasa a helyszínen meghalt. A balesetről részletesen itt tudsz olvasni. 

Helyszíni felvétel az Árpád hídi baleset után

Forrás: katasztrófavédelem.hu

Ma lett volna az esküvőjük

Az ámokfutót szerda reggel elfogták a rendőrök, már akkor is drog hatása alatt volt, viszont nem tartották indokoltnak a szaruk a férfi fogvatatását, így mindössze szabálysértést indítottak ellene és elengedték. B. Bálint ezután lopott el egy taxit, amelynek tulajdonosát bántalmazta és ezzel az autóval okozta azt a balesetet, amelyben egy szerelmes pár meghalt. A fiatalok ma házasodtak volna össze Esztergomban. 

Kiemelt kép: illusztráció