Elhagyja Szolnokot és Biatorbágyra költözik Kis Grófo és családja. Új házát pár hónap múlva foglalhatja el.

Az iskola miatt sietnek

Kis Grófo számára fontos, hogy a szeptemberi iskola kezdésre beköltözzenek biatorbágyi családi házukba, hogy két nagyobbik gyermeke már a településen tanulhasson – írja a Bors.

Új ház

Ha minden a terveik szerint alakul, tavasz és nyár között be tudunk költözni az új házunkba, mert már nagyon várjuk – fogalmazott a mulatós sztár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ezért döntöttek Biatorbágy mellett.

Ahhoz, hogy a gyereknek megadjuk az esélyt, hogy tanultabbak legyenek, jobb iskolába szeretném őket járatni, nem utolsósorban a munkám is ide köt, hiszen a fellépések miatt mindig a főváros az indulópont. – indokolta a családi döntést Kis Grofó.

Az édesanyja Szolnokon marad

A zenész édesapjának haláláról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt. A zenész szerint most édesanyjukat kell támogassák, bár ő nem akarja elhagyni Szolnokot.

Koronavírusban halt meg

A 49 éves művész a koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele december 3-án. Korábban lélegeztetőgépre került, ám utána jobban lett, a család már a hazatérésére készült, amikor ismét rosszul lett. A fertőzést fia, Kis Grófo is elkapta, ő is kórházba került, de enyhe tünetekkel megúszta a betegséget.

Fehér hintóval vitték a koporsót

A fehér hintóba fektetett koporsót Szolnokon négy fehér ló húzta, az útvonalán vörös szőnyeget terítettek le. A temetést hajnali virrasztás előzte meg. A hintőt egy csapat éneklő férfi kísérte. A gyászolók között Bódi Margó és Guszti, valamit Nótár Mary, L.L. Junior és Gáspár Győző is feltűnt. 

Színpadot építettek

A temetőben színpadot építettek, felette egy nagy kivetítővel, amin fényképeket mutattak Grófo életéből. Külön sátrat emeltek a koszorúknak és hosszú asztalt a halotti tornak. 

Az édesapa öröksége

Nekünk az a dolgunk, hogy tovább építsük azokat a hagyományokat, kultúrát, ami ő volt, amit ő kezdett el. És pedig valamilyen szinten élteti őt közöttünk, ez erősíti a lelkünket is. Még mindig nehéz, de ott vannak a gyermekeim, édesanyám, a testvéreim, akik miatt erősnek kell lenni, akik miatt csinálni kell tovább az életünket – fűzte hozzá a muzsikus.

Van munkája bőven

Sok dologgal kell egyszerre foglalkozni, de erős a családi háttér, támogatnak nagyon sok mindenben. Nem állítom, hogy könnyű, mégis úgy gondolom, célok nélkül nincs jövő. Én szeretem, hogy van mit csinálni, így van jól, ha otthon kellene maradnom, és egy helyben ülnék, nem tudom, mi lenne velemzárta mondatait Kis Grofó.

A leghíresebb dala