A fővárosi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki egy héten belül öt autót feltört, kettőt ellopott, de még ez sem volt elég.​

Több bejelentés is érkezett

Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. április végén a fővárosban történt autófeltörésekről és lopásokról. Először egy április 26-án éjjel a III. kerületben történt esetről számoltak be: valaki betörte egy parkoló autó ablakát, majd ellopta a járműben hagyott gördeszkát, ruhadarabokat és cipőket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

További négy feltört autó

Az ezt követő napokban két parkoló autót elloptak, illetve további négy feltört autóból tűntek el dolgok: egy LCD tévé, mobiltelefonok, ruhák, de a frissen rendelt étel sem maradt ott, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Az egyik feltört jármű:

A képhez tartozó alt jellemző üres; N3777655.jpg a fájlnévAzonosították

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekményeket ugyanaz a férfi követte el, akit egy órabolti-lopás feltételezett elkövetőjeként is azonosítottak. A gyanú szerint április 29-én reggel egy óbudai üzletből mintegy 70 karórát tulajdonított el.

Elfogták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai körözést adtak ki a férfi ellen, akit a józsefvárosi rendőrök 2022. május 5-én délután a 8. kerületben elfogtak. 

FRISS!

Nem tett vallomást

Az óbudai nyomozók R. Árpádot nyolc lopás ügyében hallgattak ki gyanúsítottként, vallomást nem tett. A 37 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A rendőrök mindkét ellopott autót megtalálták, illetve azokból az eltulajdonított tárgyak, ruhák és órák egy része is előkerült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu