Négy hete keresik a Pest megyei rendőrök azt a nőt, aki augusztus 1-jén reggel eltűnt el. A 49 éves Bozsik Máriát azóta nem találják. A kutatásról videó is készült.

A rendőrök alaposan dolgoznak

A rendőrök igyekeztek minél jobban megismerni Mária személyiségét, addigi életét, kapcsolatait, körülményeit, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, amely választ adhat arra, mi történt, hogyan történt, miért történt és hol lehet most.

Rokonokat is megismerték

A Pest megyei rendőrök az elmúlt 26 napban feltérképezték Mária rokonait, ismerőseit, korábbi és jelenlegi barátait, munkakörülményeit, több tucat embert kikérdeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

10 percen belül

Az eltűnés időpontját 10 percre (5 óra 20 perc és 5 óra 30 perc között) szűkítették, aznap reggeli mozgását gyakorlatilag percről percre, méterről méterre igyekeztek meghatározni. Mindenkit felkutattak, aki láthatta, beszélhetett vele, bármit is tudhat róla.

Jártak a pályaudvarokon is

Ellenőrizték a környéken rendelkezésre álló közlekedési lehetőségeket (pályaudvarokat, buszállomásokat), de a reptéren is.

Kamerák

Az összes olyan térfigyelő kamerafelvételt végig nézték és elemezték, amelytől eredményt reméltek, e mellett közel 30 jármű mozgását is ellenőrizték.

Tolnában és Fejérben

Eddig két olyan bejelentés érkezett, amely arról szólt, Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében. A rendőrök mindkét jelzést végig talpalták, de ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak.

A fotója

Inárcson újra kutattak

A Pest megyei rendőrök újabb terepkutatást hajtottak végre 2022. augusztus 24-én az inárcsi ház térségében.

46-an

A létszámot és az átvizsgálandó területet is bővítették, a 100 hektáros, erdős terület átkutatásában 46 fő civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is rész vettek, órákon át rótták a kilométereket, de nem jártak eredménnyel.

Így keresnek a rendőrök

Címlapfotónk a rendőrségi videóból való.