Magánklinikán kezelték Vitray Tamást. A közismert televíziós nem akart beszélni arról, hogy mi volt a baj, a fia azonban megnyugatta az aggódókat.

Kezelés, nem befekvés

„Éédesapám jól van, nem beteg, nincs baj. Való igaz, hogy egy magánklinikán kapott akupunktúrás kezelést, ekkor keresték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kísérleti dologról van szó

A beavatkozás kísérleti jellegű, tehát nem konkrét betegség miatt próbálta ki. A barátai javasolták neki, hogy az orvosi centrumban érdemes lenne megnéznie az eljárást” – mondta el a Blikknek ifj. Vitray Tamás.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Találgatás

A Blikk hozzáteszi: elképzelhető, hogy Vitray Tamás egy korábbi balesetben szerzett sérülését, csigolyatörés, igyekszik ilyen módon gyógyíttatni.

Reméli hamar jobban lesz

A portál afelől is érteklődött, miért kerül kórházba, ám a legendás tévés erre másfél napja még így felelt: “Az nem tartozik senkire, hogy mi a bajom… Remélem, minél hamarabb jobban leszek, de most nem tudok ennél többet mondani.”

Autóbaleset

Vitray Tamás az utóbbi időben nem mondhatta magát túl szerencsésnek: amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta tavaly év elején balesetet okozott Budapesten, s bár a balesetben szerencsére nem sérült meg senki, Vitray Tamás autója totálkárosra tört.

Válás

Ezen túlmenőn a tévés nemrég vált el a feleségétől is, Kállay Borival 30 év után, 2019-ben döntöttek a válás mellett, s bár Vitray Tamás vágyna társra, úgy gondolja, már talál szerelemre.

Társra vágyik

“Kérdés, amit várok egy társtól, az tud-e még teljesülni. Vagy hogy én tu­dom-e teljesíteni, amire a másik vágyik. 89 év sok, nem tudok túl sok mindent garantálni, egy ezüstlakodalmat például már biztosan nem” – mondta tavaly novemberben a lapnak a tévés.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem magányos

Mint fogalmaz, „nagyon jól viselem az egyedüllétet! Én soha nem unatkozom egyedül, nem érzem magam magányosnak. Ha mégis magányosnak érezném magam, mindig tudnék kapcsolatokat teremteni a külvilággal, és ez fordítva is igaz.