Leesett egy kisteherautó platójáról egy festékes vödör. Az érkező sofőr nem kockázattta meg, hogy balesetet okozzon, így nem rántotta el a kormányt. A Teslában 800 ezer forinbtos kár keletkezett.

Festékes vödör

Tanulságos videó került fel a Bp-i autósok közösségének oldalára, az M2-es autóúton az úttestre esett egy fehér munkás vödör. Az érkező Teslát találta el, tetemes anyagi kárt okozva.

Majd egymilliós a kár

A Model 3-ban 800 ezer forint kár keletkezett, ebben a fényezés és egy lökhárítő ára van benne. Egy ilyen autó bizony nem olcsó jármű. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Menekült

A híradás szerint a teherautós nem állt meg, hanem lepucolt a helyszínről, így minden bizonnyal a videó alapján a rendőrségen kell majd elszámoljon a drága trehánysággal.

Te mit csináltál volna, megpróbálod kikerülni?

Tavaly írtunk utoljára olyan balesetről, amelyben egy Tesla vett részt

Ez történik egy Teslával, ha összeütközik egy Porschével – 30 milliós autók karambolja Budapesten.

Model 3

Ezt a Tesla típust 2019 óta gyártják, Magyarországon 16 millió forintba kerül a legolcsóbb verziója. Cserében 4-500 kilométert is tud menni egyetlen feltöltéssel, sőt állítólag a 600 kilométer is “kispórólható” belőle.

Így néz ki a legújabb Model 3

Amit az M2-esről tudni érdemes

2017. április és 2019. október 1. között a Budapest – Vác déli csomópont közötti szakasz felújításra és bővítésre került összesen 19,6 km hosszan. A 20 km-es szakaszból korábban 13,4 km irányonként egy sávos kiépítésű volt. Az autóúton a sebesség 110 km/h.

Címlapfotó: Bp-i autósok közössége.