Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka! A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő visszavonul, tudta meg az Index.

Az Eb és a Vb még belefér

A portál információ szerint az úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még tervei szerint végigcsinálja, azt követően azonban befejezi profi pályafutását.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyílt titok

Az Indexnek a Magyar Úszó Szövetség megerősítette, hogy nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka, ám annak tartalmát nem részletezték. Azonban a kevésbé sikeres tokiói olimpia óta nyílt titok volt az uszodákban, hogy Katinkának nem érdemes tovább erőltetni a profi karrierjét.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Tenerifén edzőtáborozik

Hosszú Katinka egyébként január eleje óta Tenerifén edzőtáborozik trénere, és egyben párja, Gelencsér Métá, valamint a férfi apja, továbbá egy edzőpartner társaságában.

Teneriféről posztolt is:

Shane Tusup volt a férje, és korábbi edzője

Hosszú Katinkának nem Gelencsér Máté az első férfi az életében, aki a párja és egyben az edzője is, ugyanis korábban Shane Tusup készítette fel a versenyekre az úszónőt, aki a férje is volt. A tréner és az úszónő útjai 2019-ben váltak el, azóta mindketten más oldalán találták meg a szerelmet.

Szabó Zsófi és Shane Tusup

Mint ismert Shane Tusup nemrégiben vállalta fel a kapcsolatát Szabó Zsófival, akivel nemrégiben az Év Sportolója Gálán jelent meg először nyilvánosan, azon a gálán, ahol korábban könnyek között kért elnézést Katinkától ország-világ előtt.

Ez is érdekelhet:

Már közös képeket is posztolnak

A páros egyébként már a közösségi médiában is nyíltan vállalja a kapcsolatát, a közös képek tanúsága szerint a karácsonyt is együtt töltötték, de az Év Sportolója Gáláról is posztoltak mindketten. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többek között ezeket a képeket:

Kiemelt kép: Hosszú Katinka – Forrás: TV2