A Törökbálinton élő Szabó Zsófi és a sztáredző Shane Tusup októberben összejöttek, sokáig ugyan titkolták, hogy együtt vannak, végül nemrég a nyilvánosság elé álltak azzal, hogy boldogan élnek Zsófi tükörhegyi házában Törökbálinton. Zsófi most elárulta mit érzett akkor, amikor Shane titokban járt hozzá, ő pedig az ablakból meglátta a lesifotósokat az utcán.

Fotósok az utcán

Amikor felreppent a hír, hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup összejött Szabó Zsófival, fotósok költöztek Zsófiék törökbálinti háza elé. Bizonyítékot akartak, hogy titokban együtt élnek a szerelmesek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Shane beült a Mercedesbe

Nemsokára el is készült az első fotó, ahogy Shane reggel kilép Zsófi házából és beül az utcán parkoló fekete Mercedesébe. Ezzel egyidőben folyamatosan fotósok voltak a nyomukban. Lekapták őket kávéházban vagy éppen az utcán. Mindenki az ismert szerelmespárra volt kíváncsi.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nehéz ismerkedni

Szabó Zsófi vasárnap este az ATV-ben Bochkor Gábornak beszélt erről az időszakról. Mint fogalmazott: „Nehéz úgy ismerkedni, hogy még magad sem tudod, hogy mit szeretnél, hová tartasz és már megírják a lapok” – mondta Zsófi, majd így folytatta:

Költözésen gondolkodott

„Nagyon necces, ha a házatok előtt ott állnak az újságírók és a fotósok. Nagyon bosszantó, hogy azon kell ilyenkor gondolkodnom, el kellene költöznöm, hogy ne tudják hol lakom” – tette hozzá Zsófi.

Semmi sem marad titokban Törökbálinton

A tévés celeb az is elmondta a műsorban, hogy szerinte Törökbálint Tükörhegy elnevezésű városrésze olyan, mint a Született feleségekben a Lila Akác köz, ahol semmi sem marad titokban.

Kényelmes élet

Zsófi abban bízik, hogy miután nemrég nyilvánosság elé álltak Shane-el és elmondták, együtt vannak, kényelmesebben tudnak élni, mert nem akarják majd mindenhol lefotózni őket. Ide kapcsolódik: “Egy anyának nem is kell nagyobb öröm, ha azt látja, hogy a gyereke boldog” – Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmét látva megszólalt Zsófi édesanyja

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi.

Az Instán nyomult

Shane egy ideig kommentekben udvarolt Zsófinak az Instagram-képei alatt. Két héttel később megjelentek az első lesifotók róluk. Egy belvárosi kávézóban ölelték egymást a friss szerelmesek.

Törökbálinton él Zsófi

Az úszónő volt férjének autóját többször látták Szabó Zsófi törökbálinti háza előtt parkolni. Zsófi és volt férje pár éve vette a tükörhegyi luxusvillát. Miután szakítottak a házasok, a műsorvezető és kisfia maradt a házban. Zsófi nemrég vált el férjétől, Zsolttól, Shane pedig két éve bontotta fel házasságát Hosszú Katinkával. Témába vág: Óriási hitel van Szabó Zsófiék családi házán, korábban a műsorvezető ragaszkodott ahhoz, hogy Törökbálinton éljenek

Újrakezdés

Mindketten túl vagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutattunk. A hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok – mondta nemrég a Best magazinnak Zsófi.

Életem szerelme

Az edző pedig úgy fogalmazott a kapcsolatról: Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ölelés a címlapon

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup – BPK-montázs