Egyedi webáruház készítés segítségével sokkal könnyebb online vállalkozást futtatni, hiszen egy sajátos stílusú webes felületre könnyebben emlékeznek a felhasználók. Pláne akkor, ha teletűzdeljük olyan felhasználóbarát jegyekkel, amelyek segítik a látogatókat a webhelyen való eligazodásban.

Teljesen egyedi webáruház készítés – nem csak a multik engedhetik ezt meg maguknak

Oszlassuk el a tévhiteket

Tévhit, hogy csak az óriásvállalatok engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy sajátos webáruházuk legyen. Számos olyan magyar IT cég van szerte az országban, amely elérhető áron kínál professzionális és teljesen egyedi megoldást a céges weblap készítés vagy a webáruház készítés esetében.

Nyilván egy multi ki tud fizetni akár 15-20 millió forintot is egy egyedi webáruház készítés, viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy a kis- és középvállalatok esetében kb. 300.000 és 1,5 millió Ft között már csinos webhelyeket lehet készíttetni az ügyesebb IT cégekkel.

Amennyiben sikerül találni egy profi weboldal vagy webáruház készítő IT céget, akkor az azt jelenti, hogy ezentúl nem kell a dobozos webáruházak esetében előforduló kompromisszumokat kötni, hanem az ügyes programozók segítségével egy teljesen új és egyedi webhelyet lehet így létrehozni.

Engedjük szabadjára a fantáziánkat, hogy méltón tükrözze a céges imidzset a weblap

Az egyedi weboldal készítés mellett az az egyik legfontosabb érv, hogy szinte bármilyen dizájnt, színsémát, sajátos funkciókat vagy épp teljesen korszakalkotó megoldásokat is kérhetünk.

Céges weboldal készítés esetében ez esszenciális, hiszen, ha 12 egy tucat lesz a cég webes felülete – azaz a cég online névjegykártyája -, akkor az ügyfeleknek nem marad meg az emlékezetében, így akár hamar el is felejthetik, hogy valaha meglátogatták a cég weboldalát.

Sajátos weboldallal vagy webáruházzal emiatt egyszerűbb lesz egy olyan pozitív vizuális, audiális és összességében kiváló felhasználói élményt nyújtani, hogy a felhasználók szívesen járnak majd vissza a céges webhelyre vásárolni vagy igénybe venni a különféle szolgáltatásokat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!