A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki csomagautomatákat tört fel sorozatosan.

Automatákat rongált meg

A Budapesti Rendőr-főkapitányság beosztottai azonosították, majd 2022. június 28-án elfogták azt a 35 éves férfit, aki 2022 februárjában Gyálon próbálkozott hat csomagautomata felfeszítésével, de azok üresek voltak. Ezután Herceghalmon tört fel egy csomagküldő szekrényt, amiből egy mobiltelefont vitt el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vitte, amit csak talált

K. Tibor miután sikerrel járt, 2022 áprilisában egy 11. kerületi automatát rongált meg, majd abból négy telefont és egy fülhallgatót lopott el. A szekrények feltörését folytatta Pesterzsébeten és Budafokon; három automatából műszaki cikkeket tulajdonított el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

“Nyugodj békében Dani” – a tragédia helyszínén emlékeztek a vízbe fulladt 22 éves őrmesterre a budapesti rendőrök, vízre engedett koszorúval gyászolják Kupai Dánielt

Hamis adatok

A férfi a találomra kiszemelt szekrényeken kívül más módszert is használt; hamis adatokkal rendelt különböző termékeket utánvételi fizetéssel az általa megjelölt csomagautomatákba, amiket megfigyelt.

Feltörte az ajtókat

Miután a futár a szekrényben elhelyezte az árukat, egyszerűen feltörte az ajtókat és kivette belőle a küldött dolgokat. Ezzel a módszerrel Kispesten két alkalommal okozott kárt.

Megzavarták

K. Tibor utolsó alkalommal Szigetszentmiklóson próbálkozott, azonban a feltörés pillanatában megzavartak, ezért elmenekült. A tolvaj a lopások alkalmával közel négymillió forint kárt okozott.

Videó is van róla:

Őrizetbe vették

A BRFK 9. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a lopás bűntett miatt folytatott eljárásban a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet