A férfi több tárolót tört fel Újpesten és ellopott mindent, amit talált, most kattant a bilincs.

Több tárolót is feltört

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 39 éves férfi az elmúlt két hónapban több alkalommal tört fel tárolókat Újpesten, és többek közt biciklit, rollereket, fúrót, bőröndöt, mosószert, bort, egy mélygarázsból felniket és egyéb tárgyakat lopott el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Eltűnhet a boltok polcairól ez a hintőpor, rákot okozhat, még a gyártását is leállítják

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt ahol nem talált semmit

Több tárolót megpróbált feltörni, de nem sikerült neki, és volt olyan hely is, ahol nem talált semmit, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Azonosították

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai V. Rajmundot azonosították és 2022. augusztus 9-én Budapesten, a Baross utca környékén felismerték.

Igazoltatták

A férfi éppen eldobott valamit, amikor igazoltatták, majd elfogták és a kerületi Rendőrkapitányságra előállították, számolt be róla honlapján a hatóság.

Eldobott csavarhúzó

Az igazoltatás közelében megtalálták az eldobott csavarhúzót, amit V. Rajmund a bűncselekmények elkövetéséhez használt.

Ez is érdekelhet:

Súlyos baleset a Szigeten, mentő érkezett a fesztiválra az egyik fellépőhöz, nagyobb a baj, mint gondolták

Szabadlábon védekezhet

A 4. Kerületi Rendőrkapitányságon több rendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhet.​ A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció