Bevonták a jogosítványát, így a munkahelyét is elveszíthette volna az a férfi, akit annyira nyomasztott a teher, hogy ezért vethette magát a vonat alá. Egy nagycsaládot hagyott maga után.

Öngyilkos lett

Borzasztó tragédia történt vasárnap: a Poroszló és Füzesabony között közlekedő vonat halálra gázolt egy férfit. Kiderült: az áldozat maga dönthetett úgy, hogy véget vet az életének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megmagyarázhatatlan tett

A sokgyermekes családapa megmagyarázhatatlan tettére párja próbált magyarázatot találni. A nő éppen hazafelé tartott, amikor értesítették a halálesetről. Összetört, gyermekeik jövőjéért aggódik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A munkáját is elveszíthette volna

Lászlót a rá váró büntetőeljárás nyomaszthatta annyira, hogy úgy döntött, eldobja az életét. Augusztus elején ugyanis bevonták a jogosítványát, mert ittasan vezetett. Így azonban a munkáját is elveszíthette volna.

Tudtak volna segíteni

Traktort is vezetett ugyanis. A főnökei előtt titkolta, hogy ugrott a jogsi, pedig – mint később kiderült – tudtak volna segíteni neki.

Nyomasztotta

A kihallgatás időpontja pedig egyre csak közeledett, azzal riogatták, hogy akár őrizetbe is vehetik, ha nem jelenik meg. Egyre csak nyomasztotta az ügy, egyre nagyobb volt rajta a teher a felesége elmondása szerint.

Odaadó apa volt

A Borsnak azt mondta, hogy párja odaadó apa volt, aki a két, közös gyermekük mellett szeretettel nevelte az nő előző kapcsolatából származó négy, valamint a saját, előző házasságából született három gyermeket is.

Szerelemben, boldogságban

„Nem is álmodhattam volna magamnak jobb társat Lászlónál. Szerelemben és boldogságban éltünk, de most hirtelen minden megváltozott” – fogalmazott.

Nem merte megnézni

A nő nem akarta látni férje összeroncsolódott holttestét, a tetoválásai alapján azonosították be az elhunyt férfit. Majd DNS-mintát is vettek a kislányától, így vált bizonyossá, hogy kit ütött el a vonat.

Ha segítségre van szüksége

Ha bajban van, és segítségre van szüksége, hívja a 0-24-ben elérhető 116-123-as lelkisegély telefonszámot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció