Trópusi egzotikus utazáshoz érdemes az Indiai-óceán szigetei felé venni az irányt, ahol hófehér homokos, a világ legszebb tengerpartjaiként emlegetett partszakaszok, buja zöld trópusi növényekkel borított hegyoldalak vagy kis szigetek, és hamisítatlan vendégszeretet vár álomnyaralásra.

A Morea Exkluzív luxus egzotikus utakra specializálódott utazási iroda utasai között a Maldív-szigetek, a Seychelle-szigetek és Mauritius a legnépszerűbb trópusi úti célok. Ezeken a szigeteken nem csak az álomszép környezet, hanem az exkluzív, minden igény kielégítő luxus szolgáltatásokat nyújtó szállások is hozzájárulnak a tökéletes nyaralási élményhez, de a magas szintű luxust kevésbé igénylő utazók is megtalálják a számításaikat.

A Maldív-szigetek a nászutasok első számú úti célja a romantikus és meghitt, lélegzetelállító szépségű környezetnek köszönhetően.

A türkizkék óceánban, mint megannyi ékkő egy nyakéken, úgy tárulnak elénk a kis hófehérhomokos, pálmafás korallszigetek.

A Maldív-szigetek egyik sajátossága, hogy egy szigeten egy resort található. A másik maldív jellegzetesség a víz fölé épített villák, ahonnan a saját napozóteraszunkról közvetlenül juthatunk a türkizkék óceánba.

A Maldív-szigetek a búvárok és a sznorkelezők paradicsoma. A szigeteket ölelő korallzátonyok és a rengeteg egyedülálló merülőhely gazdag trópusi élővilágot tár elénk. Egy vizipipával és búvárszemüveggel akár közvetlenül a resortok partja mentén is csodálhatjuk az Indiai-óceán különleges élőlényeit.

A luxus igényekkel rendelkezők magas szintű szolgáltatásokat nyújtó, trendi és modern dizájnú és felszereltségű resortok egyre bővülő kínálatából válogathatnak a Maldív-szigeteken.

Ha a trópusi édenkertet keressük, Mauritiuson megtaláljuk! A csodálatos tengerpartok és természeti szépségek mellett kulturális látnivalókkal és programokkal is gazdagíthatjuk az itt töltött nyaralásunk.

Ha a pihenés mellett a felfedezés, az aktív feltöltődés is fontos, Mauritius az ideális választás! Délelőtt pihenhetünk a resort hosszanelnyúló homokos tengerpartján majd útban egy vadregényes tengerpartra csodálhatjuk a bujazöld, különleges alakú hegyeket, megpihenhetünk egy vízesésnél, elveszhetünk egy trópusi növényekkel teli botanikus kertben, hindu zarándokhelyeket és templomokat látogathatunk meg. Ha vásárlással vagy esti szórakozással bővítenénk a programunkat, ebben sem lesz hiány.

A golfozás szerelmeseinek is igazi paradicsoma. Mauritius a világ harmadik legfontosabb golfos úti célja.  A játékot különlegesen szép panorámájú golfpályák teszik egyedivé és különlegessé.

A gazdag trópusi tengeri élővilág a búvárok mellett hajókirándulások résztvevőinek is különleges élményeket kínál a sziget partjainál élő delfinek és bálnafajok feltűnésével.

A világ legszebb tengerpartjaként nyilvántartott partjaival a Seychelle-szigetek felejthetetlen egzotikus utazást kínál, amely során akár két vagy három szigetet is felfedezhetünk egyetlen nyaraláson. Egyedülálló, gránitsziklás partjai, a szigetek belsejében húzódó hegyeket borító érintetlen őserdő, több csak itt élő növény és állatfaj és a szigetlakók vendégszeretete együtt teszi különlegessé a Seychelles-en töltött nyaralást.

Minden sziget más adottságokkal rendelkezik mind programok, mind látnivalókban, mind szálláskínálatban. Praslin, La Digue és Mahé szigete a leglátogatottabb. Praslint a gyönyörű tengerpartjai mellett a világon egyedül itt élő óriási termésű Coco de Mere és a növénynek otthont adó természetpark teszi egyedülállóvá. La Digue szigetén a világ legszebb tengerpartjaiból fedezhetünk fel többet is. A sziget különlegessége, hogy nincs rajta autóforgalom. Kerékpárral vagy gyalogosan járhatjuk be. Mahé szigetén több gyönyörű tengerpart mellett a szigetek fővárosát is meglátogathatjuk. A három sziget körül több kis sziget fekszik érintetlen természettel.

Seychelles a minőségi turizmusra helyezte a hangsúlyt magas színvonalú szolgáltatásokkal és árszínvonallal, így kevesebb turistával találkozhatunk.

A szigetek természetbe belesimuló, minőségi szolgáltatásokat nyújtó luxus hoteljei közül több is a világ legszebb tengerpartjainak egyikén helyezkedik el, így a vendégek bármikor élvezhetik a csodálatos látványt és a különleges élményt.

Mindhárom szigetország elérhető 10-14 órás repülőúttal a világ legjobbként nyilvántartott légitársaságaival egy átszállással Budapestről.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.