Még mindig nem lehet biztosan tudni, hogy melyik ismert magyar énekesnő keveredett drogbotrányba néhány nappal ezelőtt. A társasházban többeknek elege van már a balhékból.

Egy hete robbant ki a botrány

Mint ahogyan éppen egy hete szombaton korábban megírtuk, felismerték azt az énekesnőt, akit mentővel és rendőri kísérlettel vittek egy budapesti kórházba. A szemtanúk azt mondták, mind a két kezét el kellett látni. Feltehetőleg önkezével akart véget vetni az életének. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt hitték, hogy meghalt

Sokan azt hitték, hogy meg is halt az énekesnő. A rendőrök nyomozókutyákkal mentek a lakására, és tüzetesen átvizsgálták azt. A rendőrség eljárást indított az ügy kapcsán.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszédok közül van, akinek már elege van

Az ismert énekesnő vérében kábítószert és alkoholt is találtak. A Bors megszólaltatta a ház több lakóját is, akik elárulták, hogy elegük van, mert folyton hangoskodás hallatszik a híresség lakásából.

A hangos zene nem mindenkinek tetszik

A szomszédok elmondták, hogy többször is rendezett már bulit a lakásán. Ilyenkor rendkívül nagy a hangzavar, hangos a zene is. Ezt több ott lakó megerősítette a lap kérdésére.

Van, aki egyenesen elköltözne

A szomszédok közül van, aki szedné a sátorfáját és új lakóhely után nézne. Többször szóltak nekik, de nem volt eredménye. Úgy tűnik, az énekesnőt és baráti körét nem foglalkoztatja, hogy másokat zavar a magatartásuk.

Ezek is érdekelhetnek!

A balhék a lakások értékére is kihatással vannak

Néhányan arra panaszkodnak, hogy az ő ingatlanjuk értékét is rontja az, hogy az énekesnőnél balhék vannak. Márpedig így nem fogják tudni könnyen eladni a lakásukat, ha el szeretnének költözni. Nem tudják elképzelni, hogy mi folyik az énekesnőnél, de van aki arra panaszkodott, hogy már fáj a feje és a füle is a hangoskodásoktól.

Még mindig nem tudni, pontosan kiről van szó

Bár a sajtóban vannak találgatások azt illetően, hogy ki lehet a szóban forgó énekes, egyelőre még nem derült ki teljes bizonyossággal. Vannak, akik úgy hiszik, hogy az X-Faktor című tehetségkutató egyik tehetséges előadójáról van szó. Maga az érintett még nem vallott színt.

Zacher Gábor elmondta, mi hasonló esetben a teendő

A toxikológus elmondta, hogy ilyenkor először az érintett fizikai állapotát kell stabilizálni. Kezelni kell a sérüléseket, majd a pszichiátriai ellátás a soron következő lépés. Ha valaki önmaga életét készül kioltani, akkor a kísérletet eredményező pszichés állapot szakszerű kezelése az elsődleges feladat, hogy meg lehessen akadályozni, hogy tragédia történjen, mondta a szakember a life.hu számára.

Kikérdezik az illetőt

Zacher Gábor elmondta, hogy egy bíró kíséretében tesznek fel kérdéseket annak, aki önmaga ellen fordult. Meghallgatják a kérdésekre adott válaszait, majd felállítanak egy szakvéleményt. Ennek alapján lehet elrendelni a benntartását, vagy adott esetben elbocsáthatják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív