Tűzoltók mentették meg annak az idős férfinak az életét, aki hétfő délután kimászott az ablakon a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Covid-osztályán, és az alatta levő tetőre jutott.

Kimászott az ablakon

A kórházi dolgozók próbálták visszahívni azt az idős férfit a kórterembe, aki a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Covid osztályról mászott ki az ablakon. Az idős beteg egy ideig álldogált a tetőn, nem akart visszamenni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kihívták a tűzoltókat

Mivel félő volt, hogy leveti magát, ezért a kórház dolgozói szóltak a tűzoltóknak, akik rövid idő alatt meg is érkeztek a helyszínre.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Nagy baj is történhetett volna

„Az egész utca megbolydult, persze a katasztrófaturisták sem maradtak el. Mind aggódtunk a férfi életéért. Akármi is bántotta őt, biztos, hogy nem ilyen halált érdemelt volna. Ha leesik, nagy baj történt volna!– mondta a Borsnak a szemközti ház egyik lakója.

Emelőkosárral hozták le

Pali bácsinak többen is kiabáltak, hogy nyugodjon meg, ám ő nem reagált semmire. A tűzoltóknak végül sikerült rábeszélniük az együttműködésre, vagyis a férfi önként beszállt az emelőkosárba.

Átadták az orvosoknak

Az eset jól végződött, és miután biztonságba helyezték, átadták a kórház munkatársainak. A nővérek és az orvosok mindent megtettek a beteg megfelelő ellátásáért, ennek köszönhetően pedig sikerült részben lenyugtatniuk. Tettére azóta sem adott magyarázatot.

Megviselte a bezártság

A Bors információi szerint Pali bácsit megviselte a Covid-osztály bezártsága, de előtte senkinek sem beszélt arról, hogy el szeretné dobni az életét. Kedd hajnalban szállították át a Nyírő Gyula Kórházba, ugyanis ott van lehetőség a koronavírus-fertőzöttek pszichiátriai kezelésére.

Ámokfutó a Honvédban

Ugyanitt kezelték azt a kínai férfit, aki nemrég a Honvédkórház Covid osztályán egy sebészollóval támadt rá a betegekre. Az ámokfutó először fojtogatni kezdte az egyik beteget, majd beszaladt a lélegeztetett fertőzöttek közé.

Rátámadt egy betegre

Az osztályon közben pánik tört ki. Az ámokfutó találomra kiválasztott egy beteget, kihúzta belőle a csöveket és súlyos sérüléseket ejtett rajta.

Meghalt a megtámadott beteg

A 15. kerületi tanárnőnek, aki szintén koronavírus miatt feküdt lélegeztetőgépen, több testrészét sebesítette meg a zavarodott férfi. A szemét és az agyát is szúrások érték. Az eset után újra kellett éleszteni Mariannát, aki 2 nap múlva meghalt.

Elfogták az ámokfutót

A kínai ámokfutót a kórház udvarán a rendőrök fogták el. Jelenleg elmegyógyintézményben van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció