Csúnya baleset történt még április elején az Árpád hídon. A vétkes egy Volvot vezető férfi volt, aki szemrebbenés nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség most megtalálta a cserbenhagyót. A balesetről készült látványos videó a cikkünk alján nézhető meg.

A Margitszigetről érkezett a vétkes

A margitszigeti felhajtóról egy Volvo kanyarodott egy Budáról Pest felé tartó Ford elé, melynek sofőrje a baleset elkerülése érdekében balra kormányozta az autót, de az megcsúszott, majd a villamossínre pördült és egy oszlopnak csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem állt meg a vétkes

A balesetről készült videón jól látszik, hogy a problémát egy fekete Volvo okozta, de nem állt meg, hanem továbbhajtott Pest irányába.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Segítség elmulasztása

A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatott eljárást az ügyben, melynek során két embert hallgattak ki gyanúsítottként.

Mindkét sofőr ellen eljárás indulhat

A rendőrség a balesettel összefüggésbe hozható kamerafelvételeket lefoglalta. A Volvo sofőrjét időközben megtalálták, de a Ford sofőrje ellen is eljárás indulhat, ugyanis a férfi korábban is került már vitás közlekedési helyzetbe, ütközése is volt – írja az Origo.

Elgázolták a zebrán

Durva gázolás történt tavaly novemberben a 12. kerületben, a 44 éves férfi megállás nélkül hajtott tovább autójával, miután a Hegyvidéken elütött egy idős nőt. A balesetről készült videó ide kattintva nézheted meg.

Több autó ütközését okozta

Októberben a Szentendrei úton történt cserbenhagyásos baleset. Akkor egy teherautós több autó ütközését okozta, majd elhajtott. Őt elkapták a rendőrök, a balesetről szintén videó készült, ide kattintva tudod megnézni.

Ezeket is durva cserbenhagyásról írtuk

Itt az Árpád hídon történt baleset videója

Kiemelt kép: Részlet a videóból