Eljegyezték Hosszú Katinkát. Az úszónő pár perccel ezelőtt, közösségi oldalán közzétett posztban tudatta, párja Gelencsér Máté megkérte a kezét, ő pedig boldogan igent mondott.

Nem csak a magánéletben

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté több mint két évvel ezelőtt jöttek össze, a páros pedig nem csak a magánéletben egészíti ki egymást, ugyanis a férfi az uszodában Katinka edzője, ezen túlmenően pedig tavaly ősszel Máté beszállt a sportolónő vállalkozásába is, így üzlettársak is lettek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eljegyzés

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Spanyolországban kérték meg

A fotó tanúsága szerint a romantikus lánykérésre Spanyolországhoz tartozó, Kanári szigeten került sor, ugyanis Máté láthatóan a tengerparton térdelt le, hogy feltegye szerelmének a nagy kérdést. Katinka a csodálatos pillanatról közzétett fotóhoz pedig csak annyit írt: IGEN!

2019-ben jöttek össze

Katinka és Máté egyébként 2019 óta alkotnak egy párt, s a magánéleten kívül a az uszodában és a vállalkozásban is hatalmas köztük a harmónia. Máté ugyanis tavaly ősszel üzletrészt vásárolt az úszónő vállalatában, így az Iron Swim 40 százaléka lett az övé, számolt be róla akkor a HVG.

Korábban Shane Tusuppal vezetett közös vállalkozást

Katinka korábban exférjével, Shane Tusuppal vezette a vállalkozást, azonban a válásukat követően a közösen felépített cégük gyakorlatilag megszűnt. A tréner akkoriban egy időre haza is költözött az USA-ba, sőt elérhetetlenné vált Katinka számára, majd pedig ki is szállt az Iron Corporations Kft.-ből, mely az általuk alapított Iron Aquatics nevű úszóiskolát és egy webshopot üzemeltetett.

Ez is érdekelhet:

Shane Tusupra is rátalált a szerelem

Időközben egyébként Shane Tusupra is rátalált a szerelem, ugyanis a tréner jó ideje alkot egy párt Szabó Zsófival. A páros nemrégiben az Év Sportolója Gálán nyilvánosan is megjelent, de előtte vélhetően együtt töltötték az ünnepi időszakot is. Kettejük kapcsolatáról a Blikk rántotta le a leplet, amikor is kiszúrták, hogy Shane autója egyre többet időzik Zsófi törökbálinti otthona előtt.

Ez is érdekelhet:

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hosszú Katinka – Forrás: TV2