Pozitív lett Nagy László koronavírustesztje. Vasárnap lett volna a kézilabdázó búcsúmeccse, mivel azonban fertőzött lett a sportoló, a mérkőzés elmaradt.

Az egyik ünnepelt főszereplő, Nagy László pozitív koronavírustesztje miatt maradt el a vasárnapra tervezett Veszprém-THW Kiel kézilabda-mérkőzés – ezt Csík Zoltán, a Telekom Veszprém vezérigazgatója jelentette be hétfőn az M4 Sport Kézilabda magazinjában.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreid ide kattintva tudod elérni.

A magyar klub honlapjának szombat esti híradása szerint a gálameccs előtt mindkét csapat minden játékosánál és stábtagnál negatív eredményt hozott az elvégzett koronavírustesztet, azonban a veszprémi együttes tágabb környezetében egy személynél felvetődött a fertőzés gyanúja.

FONTOS! Kemény szavakkal bírálta a szegedi professzor a magyarországi tesztelési rendszert

Erről a tényről tájékoztatták a német gárda képviselőit, ezután a két klub közösen arra a döntésre jutott, hogy a mérkőzést biztonsági okokból nem rendezik meg.

Ezt is érdekelhet: : Itt az első iskola, amelyben nem indul el a tanítás a koronavírus miatt

A veszprémi klub a sportigazgató, Nagy László mellett a gálamérkőzésen ünnepélyes körülmények között búcsúztatta volna további három játékosát, a kézilabdázástól szintén visszavonult Momir Ilicet, Sterbik Árpádot és Fazekas Nándort.

Kiemelt kép: Nagy László – Forrás: MTI/EPA