Csaknem tragédia történt néhány napja Szigetszentmiklósnál. Egy mentőautó éppen egy beteget vitt az M0-ás belső sávjában, amikor a kocsi szalagkorláthoz közel eső bal első kereke defektet kapott. 

Defekt a belső sávban

Kis híján tragédia történt néhány napja Szigetszentmiklósnál. Egy mentőautó éppen egy beteget vitt az M0-ás belső sávjában, amikor a kocsi szalagkorláthoz közel eső bal első kereke hirtelen felrobbant, defektet kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ellenkormányzott

Csakis a mentőautó sofőrjének rutinja és lelkiereje mentette meg a helyzetet. A betegszállító ellenkormányzott, és kivezette a járművet a több sávos autópályán át a külső sávig – írta meg a Bors.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Életeket mentett

A lap megszólaltatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki elmondta, a bejelentés után mentesítő betegszállítót küldtek. A műszaki mentők a helyszínen megerősítették, hogy a sofőr életeket mentett higgadtságával és tapasztalatával.

„Elképesztően ügyes volt”

„Elképesztően ügyes volt a sofőr, több sávon át kormányozta ki az esetkocsit, és ez azért nem veszélytelen szakasz, hiszen száguldanak az autók és tele van kamionnal is. A vezető mégis azonnal korrigált és a külsőbe sorolta ki a mentőt” – fogalmazott egy műszaki szakember.

Gázolás az M0-son

A Budapestkörnyéke.hu januárban írt arról, hogy egy defektes autó mellett gázolták el a nagymamát az M0 autóúton és az 52 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elromlott az autó

Műszaki hiba miatt állt meg az M0-s autóút 66-os kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya irányában egy személygépkocsi. A sofőr az autóban maradt, míg 52 éves párja, valamint 13 éves unokájuk kiszállt. A nőt és unokáját egy érkező tehergépkocsi elütötte.

Azonnal meghalt

A Fót térségében történt közúti közlekedési baleset következtében a nő életéért a mentők hiába küzdöttek, a helyszínen meghalt, a 13 éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Tízmétereket zuhant az ütközéstől. Sajnos ő sem élte túl a balesetet.

Próbálták újraéleszteni

Információink szerint a Suzuki bal hátsó kereke lett defektes. A sofőr az autóban maradt, várták a segítséget a kerékcseréhez, az unokának pisilni kellett és kiszálltak az autóból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció