Nyitva hagyta autóját, sőt a kulcsot sem vitte magával az az életfutár, aki miután átadta a megrendelőnek az ételt, már csak a járműve hűlt helyét találta. Az eset Csepelen történt pár napja. A futár ismerőse viszont megtalálta az ellopott kocsit.

Nyitva hagyta az autót

Egy futár 2021. július 22-én este leparkolt az autójával Csepelen, majd pár percre őrizetlenül hagyta a nyitott autót, benne a kulccsal. Miután kézbesítette a megrendelt ételt, autójának hűlt helyét találta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

3 nap múlva feltűnt az autó

Három nappal később, a futár egyik ismerőse felfigyelt a korábban ellopott autóra, és azonnal értesítette a rendőröket, hogy az autóval valaki a Határ úton közlekedik.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Elfogták a tolvajt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály, valamint a XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai megállították az autót, és elfogták a 22 éves, budapesti A. Istvánt, aki a járművet vezette.

Kábítószert is találtak nála

A férfit a csepeli rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki; a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az autó utasánál kábítószergyanús anyagot találtak, emiatt külön eljárás indul.

3 férfi lopott el egy nyitva hagyott autót

Egy 17 éves, egy 16 éves és egy 15 éves fiú 2019. szeptember 24-én Gyömrőn eltulajdonított egy nyitott állapotban hagyott személygépkocsit.

Drogot is találtak a bandánál

Másnap megtalálták a bandát, akiknél a csepeli tolvajhoz hasonlóan, drogot is találtak. A velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ellenük jármű önkényes elvétele bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást.

Mozgássérülttől lopott autót

2020. novemberében egy mozgássérülttől lopott el egy autót egy 17 éves fiú. A fiú a járművel olyan súlyos balesetett okozott, hogy egy idős házaspár meghalt.

A javítóintézetből szökött meg a tolvaj

Később kiderült, a tolvaj nemsokkal a halálos baleset előtt az aszódi javítóintézetből szökött meg. Ezután lopta el a mozgássérült férfitól autóját, amely az utcán parkolt.

Összeomlott az autó gazdája

A jármű tulajdonosa a baleset után azt mondta, reggel kinézett az ablakon és azt látta, hogy nem áll ott az autó. Majd a rendőröktől tudta meg, hogy a kocsijával „öltek meg két embert”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció