Máig sokan emlékeznek rá, hogy napjaink egyik legnépszerűbb magyar zenésze, Azahriah hogyan bánt egy lánnyal a mobil WC-ben a Szolnoki Palacsintafesztiválon és erről egy videó is készült. Laura a botrány kirobbanásakor arccal és névvel vállalta, hogy őt látni a felvételeken, majd nem maradt más választása, mint elhagyni az országot. A fiatal lány most elárulta: családja is segített neki abban, hogy feldolgozza a történeteket.

Őrület a Palacsintafesztiválon  

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról 2022-ben, hogy félrelépett Baukó Attila, vagyis Azahriah egy koncertje után. Tette nyilvánosságra került, magyarázkodott, de láthatóan nem okoztak nagy lelki törést a történtek. Az énekes a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel a zenekarával. Ezúttal az volt az érdekes, ami utána történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Stikában filmezték

Kiderült, hogy készült egy rejtett kamerás felvétel, amelyen Azahriah a színpad mögött az egyik rajongójával van együtt. „A tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album” – adta meg a történet alaphangját Azahriah.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Nem érdekel annyira”

„Aztán még kettő lány is bejött, meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira” – mondta akkor az Instagramon a zenész.

Nem is ismerték egymást

A történtek óta fény derült arra is, hogy a lányt Laurának hívják és az emlékezetes találkozás előtt nem ismerte személyesen a zenészt. A videó nyilvánosságra kerülése után a fiatal lány hideget-meleget kapott az énekes rajongóitól, őt hibáztatták mindenért.

Vállalta a nevét és az arcát is

A lány a botrány kirobbanásakor arccal és névvel vállalta, hogy őt látni a videón, ez azonban csak tovább gerjesztette a problémát. Laurának nem maradt más választása, mint elhagyni az országot. A lány már Hollandiában él.

Kiderült, kik az igaz barátok

„Voltak olyan “barátaim”, akik elfordultak tőlem, de legalább így ki tudtam szűrni, hogy ki az, aki teljes mértékben igaz barátom, és ki nem. Az igaziak a mai napig mellettem állnak, és végig támogattak” – emlékezett vissza Laura. 

Családi fogadtatás

„Anya először nem fogadta jól, össze is vesztünk, de aztán megbékélt és igyekezett elfogadni, hogy ez történt. Apa az a tv-ből tudta meg… Azt mondta, hogy felnőtt vagyok, tegyem azt, amit én jónak látok, nem szó bele az életembe. A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben” – mesélt a lány a Borsnak.

„Örülök a sikereinek”

„Hallottam mekkora sztár lett. Én örülök a sikerének, hisz megérdemli. Szerintem egy nagy tehetség, és nagyon sok magyar, sőt külföldi előadót is túlszárnyal. Már rég megmondtam, mekkora sikere lesz a jövőben. A koncertjére viszont nem megyek el, az mégiscsak gáz lenne, nem? – tette fel a költői kérdést Laura.

Ki ez az Azahriah?

Baukó Attilának hívják, az Azahriah mellett a Paul Street művésznevet is használja. A videómegosztón először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amiben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készít videókat. Gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni. Dalait 2019-ben kezdte publikálni Azahriah művésznéven.

Triplázás az Arénában

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott 2024. május 25-én első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában Azahriah. A jegyek rekordidő alatt elfogytak, ezért hamar jött a bejelentés, lesz második koncert is 26-án. Ezután a fiatal zenész meghúzta a váratlant: harmadszor is megtölti a 60 ezer fős Puskást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Azahriah – Fotó: RTL Klub