A nagykátai rendőrök elfogták a tragédia helyszínén azt a nőt, aki élettársra életét kioltotta. A férfi és a nő között gyakori volt a konfliktus. Az egyik vita túlságosan elfajult.

Több éve együtt élt a pár

Élettársi kapcsolatban élt egy nő és egy férfi, ám sokszor veszekedtek. A férfi gyakran nyúlt tudatmódosító szerekhez. Az anyagi gondok gyakorta vitákhoz vezettek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem először fajult a dolog tettlegességig

A viták sokszor nem csak szóban zajlottak. Több alkalommal tettlegességre is sor került. A nő korábban már bántalmazta súlyosan a párját.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezek voltak az intő jelek

A nő a megelőző években két alkalommal megsebezte egy éles tárggyal párja lábát. A férfi azonban nem ment orvoshoz a sérülésével. Mindkétszer orvosi segítség nélkül gyógyult.

A férfi egyszer megelégelte a kapcsolatot

2021 novemberében egyszer már elhagyta a férfi az élettársát. Attól kezdve a barátja telkén lévő lakókocsiban élt életvitelszerűen. Pár hónap múlva a férfi korábbi párja odaköltözött hozzá a kiskorú gyermekével.

Tavaly márciusban történt a tragikus eset

2022. március 25-én éjszaka kiment wc-re a férfi. A nő követte őt, arra gyanakodott, hogy a férfi kábítószert fog fogyasztani. Ekkor a nő és a férfi vitázni kezdtek egymással.

Ez történt ezután

A nő visszament a lakókacsiba, és egy éles tárgyat vett magához. A férfi a wc-ről kijött, majd leült a lakókocsihoz közeli műhelynél, hogy elszívjon egy igarettát. A nő az éles tárggyal a férfi felé közelített.

A férfi nem hitte, hogy baj lesz

A férfi azt mondta a nőnek, hogy nem meri megtenni azt, amire készül. Erre a nő egyszer a férfi jobb combját megsebezte. Talán ő sem hitte, hogy mi lesz tettének a következménye.

A nő hívta a mentőket

Miután megtörtént a baj, a nő a lakókocsiba ment és kihívta a mentőket. A férfi azonban nagyon súlyosan megsérült. Mire kiértek a mentők, a férfi elhunyt.

Ezek is érdekelhetnek!

Vádat emeltek a nő ellen

A férfi életét kioltó nőt a nagykátai rendőrök elfogták a helyszínen. A Pest Vármegyei Főügyészség a nő ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt. Sorsa felől később fog döntés születni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu