Egy budapesti kórházból tűnt el egy 30 éves férfi, akit nagy erőkkel keres a rendőrség, ugyanis orvosi segítségre szorulhat.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányságaeljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 30 éves Cseri Róbert eltűnése ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2021. március 27-én 19 óra körül egy 7. kerületi kórházból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, írja a Police.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Orvosi segítségre szorulhat

A férfi orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

Fotó az eltűnt férfiről:

Fotó: Police

Személyleírása

Cseri Róbert körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötét haja van. Eltűnésekor fekete melegítőt és fekete keretes szemüveget viselt.

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Cseri Róbertet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Egy 13 éves kislányt és egy 76 éves idős nőt is keresnek a budapesti rendőrök

Mint megírtuk a budapesti rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt személyeket: egy 13 éves kislányt és egy 76 éves nőt. Mindketten Budapestről tűntek el.

Már korábban is eltűnt

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a 13 éves Farkas Evelin Klementina már korábban, februárban is eltűnt egy budapesti, 8. kerületi gyermekotthonból, és a legfrissebb rendőrségi közlemény szerint a kislánynak ismét nyoma veszett. A 8. kerületi rendőrök azóta is keresik az eltűnt lányt.

Nyoma veszett

A rendőrség szerint a 13 éves kislány március 25-én, 17 óra 50 perc körül tűnt el egy 8. kerületi gyermekotthonból, majd ismeretlen helyre távozott, életjelet pedig azóta nem adott magáról. A rendőrök folyamatosan keresik.

Így néz ki

A 13 éves Farkas Evelin Klementina körülbelül 160 centiméter magas, vékony és vörös hajú, a szeme kék színű.

Fotó: Police

Eltűnt egy 76 éves nő is

A rendőrség egy másik eltűnést is jelentett, mivel a 14. kerületből eltűnt a 76 éves Hock Gusztávné. A zuglói rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt asszonyt.

Őt keresik

Információik szerint az ismeretlen helyen tartózkodó nő március 27-én, 10 óra körül indult el valahová a zuglói lakásából, életjelet pedig azóta nem adott magáról. A rendőrök mindent megtesznek a nő felkutatása érdekében.

Nehezen tájékozódik

A rendőrség által keresett Hock Gusztávné kb. 150 centiméter magas, vékony, haja rövid és ősz, szeme kékesszürke. Úgy tudni, eltűnésekor fekete kabátot, kopott fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Fontos, hogy a nő időben és térben nehezen tájékozódik, és róla csak egy korábbi fotó áll a rendőrök rendelkezésére.

Fotón az eltűnt nő

Fotó: Police

Így segíthet a keresésben

A budapesti 8. kerületi és 14. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható, eltűnt személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 24 órában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt férfi – Forrás: Police