Eltűnt egy 27 éves fiatal nő Budapesten, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Horváth Krisztina Mónika egy kórházból tűnt el, a rendőrség közlése szerint pedig gyermeket vár.

A 8. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Horváth Krisztina Mónika ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keresik a rendőrök

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves nő 2022. november 2-án 16 óra 15 perc körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyermeket vár

Horváth Krisztina Mónika alacsony testmagasságú, gyermeket vár, írja közleményében a rendőrség, akik egy fotót is közzétettek az eltűnt nőről.

Íme, a kép:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

Szűcs Tamás eltűnése

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt  Szűcs Tamás szeptember 29-én éjjel tűnt el a Budapest Parkból. Egy taxiba akart beszállni, az azonban ismeretlen okból nem vette fel. A MÜPA irányába indult, ám nyoma veszett.

Azóta nem találták

Felesége, Lilla nem adta fel a reményt, hogy megtalálja. Férjével boldog párkapcsolatban éltek, aki sikeres volt a munkában is. Szűcs Tamás a Pátria Nyomda termelési igazgatójaként nagy megbecsülésnek örvendett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy holttestet találtak a Dunában

Budapesttől ötvenöt kilométerre, Adonynál egy holttestet találtak a Dunában. A ruházata alapján lehet, hogy az eltűnt Szűcs Tamásé. A boncolás eredményére még várni kell, így kijelenteni még semmit sem lehet, ez egyelőre pusztán feltételezés. További részletek ebben a cikkünkben.

Kiemelt kép: Az eltűnt nő – Forrás: police.hu