Két 17 éves és egy 15 éves lányt keres a rendőrség. A három fiatal a budapesti 15. kerületből ismeretlen helyre távozott.

Ismeretlen helyre távoztak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság három 18 év alatti fiatalt keres, akik egy XV. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távoztak. Molnár Eugénia 17 éves, körülbelül 160 centiméter magas, hullámos sötétbarna hajú, barna szemű. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A további személyleírások

Olár Kiara Mercédesz ugyancsak 17 esztendős, körülbelül 165 centiméter magas, sötétbarna hajú, barna szemű. A 15 éves Orsós Virág körülbelül 160 centiméter magas, hullámos fekete hajú, barna szemű.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitányság mindhárom lány esetében azt kéri, hogy aki valamelyikük tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

Molnár Eugénia

Fotó: police.hu

Olár Kiara Mercédesz

Fotó: police.hu

Orsós Virág

Fotó: police.hu

A 19. kerületből tűnt el

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kertész Nikoletta Gina ügyében.  A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2023. április 28-án 19. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Így néz ki

Kertész Nikoletta Gina körülbelül 165 centiméter magas, haja hosszú, sötétbarna, szeme színe barna, derül ki a rendőrségi közleményből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció