Nagy Feró, a Beatrice frontembere elmesélte, hogy mélyen megviselte, amikor kiderült, hogy elveszített az unokáját

Sírt is a kőkemény rocksztár

Nagy Feró őszintén vallott arról, hogy legutoljára akkor sírt, amikor már be volt jelentve a következő unokája érkezése, ám a babát végül elveszítették. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfiak sírásáról szólt a téma

A Reggeli műsorában azt boncolgatták, vajon sírhat-e egy férfi. Nagy Feró szerint ez teljesen természetes, mivel vannak az életben olyan helyzetek, amikor el kell magát sírnia örömében vagy bánatában. – írta a blikk.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szégyelli, de megérti

Azt is megjegyezte, hogy bár ő ilyenkor személy szerint kicsit elszégyelli magát, ennek ellenére azt egyáltalán nem tartja kellemetlen dolognak, ha egy férfi sír. Sőt, egy családi tragédiát is megosztott a műsorvezetőkkel, ami annyira megérintette, hogy sírva fakadt.

Iszonyúan beleélte magát

„Nagyon fel voltam készülve arra, hogy be van készítve egy unoka. Már másfél hónapos volt a a baba, már volt szívhang meg minden, én pedig iszonyúan beleéltem magam a dologba. Aztán az úristen úgy döntött, hogy na, akkor ez nem. És én elkezdtem sírni.”

Nagy Feró korábban arról mesélt, hogyan spórol

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki” – írta meg a budapestkornyeke.hu.

A takaró a lényeg

„A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró”

Tavaly májusban negyedszer lett nagypapa

Örömhírt közölt Nagy Feró a rajongóival. Elárulta, hogy érkezik a negyedik unokája. „Ezt a projektet nagyon jól csinálják a fiamék” – jelentette be büszkén a zenész.

Szeret unokázni

Feró egyébként pár nappal korábban Koltay Anna műsorában, a Magas és Mélyben mesélt arról, hogy a feleségével együtt nagyon élvezik a nagyszülői feladatokat. Mindig nagyon várják, hogy a gyerekek elmenjenek egyet csavarogni, mert akkor vigyázhatnak az unokákra.

Két éve a Nemzeti Színházban ünnepelte a 75. születésnapját

A Beatrice zenekar rajongói ugyanis november 6-án a Nemzetiben gyűlhetnek majd össze, ahol közösen ünnepelhetik a Kossuth díjas frontember, Nagy Feró születésnapját.

Sokkba került

„K.va sokba került, de kibéreltük. A gyerekeim mondták, hogy valami méltó helyen kéne megünnepeli a hetvenötöt” – mondta a lapnak a zenész, aki néhány részletet is elárult a közelgő eseményről.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: MTI