Az “egy ember megsérült” az én voltam – írja közösségi oldalán Pál Tamás, aki elszenvedője volt a hételejei újpesti tömegbalesetnek. Az énekes leírja, hogyan látta ő az esetet.

Nincs baja

Egy karcolás nélkül úsztam meg a felborulást, bár a híradásokban “megsérültem” – írja Pál Tamás Facebook-oldalán a keddi újpesti tömegbalesetről.

A vétkes autó

BudaPestkörnyéke/GK

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Zöldön haladt át

Nekem jött a BMW-s, padlógázzal, állítólag még sárgában, de nekem már zöld volt, felborított és nekilökött még másik 4 autónak. Mentő bevitt, de nem volt semmi bajom, szóval jelentem, minden rendben. Köszönöm a helyszíni segítségnyújtást a mentősöknek, rendőröknek, tűzoltóknak, civileknek.

A poszt

Egy nő csak állt az autójával

Az énekes szavait erősítik meg egy másik szemtanú beszámolója. A Dunakeszin élő nő a helyi Postnak számolt be az esetről, és egyben segítséget kér.

Lakatosra volna szüksége

Kőrösi Zoltánné Budás Erika azt kéri a dunakesziektől, hogy ajánljanak megbízható és viszonylag gyorsan dolgozó autólakatost, mert kedden összetörték az autóját abban a 6-os balesetben, amely Újpesten történt.

Durr telibe

A Dunakeszin lakó hölgy elmesélte az ütközést: az István utcánál álltak a piros lámpánál, amikor egy fehér BMW-s úgy döntött, hogy nincs türelme várakozni. Nekilódult, de ekkor már elindult a keresztforgalom. A luxusautó felöklelt egy Citreoent, majd az egy másik autót is. A lényeg, hogy ketten is nekirepültek az ő kocsijának.

A könnyebben sérült autó

Egy másik autó vezető is nagyon megijedt

A Volkswagen vezetője azt mondta, nagyon megijedt, amikor látta felé csúszni a Citroënt az oldalán, nem bírt semmit sem reagálni, csak várta az elkerülhetetlen csattanást.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK