Ahogyan arról még augusztusban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt eladósorba került L.L. Junior törökbálinti háza. Az ingatlant első körben 280 millió forintért kezdték el árulni, ám úgy tűnik kevés lehetett az érdeklődő, mert a rapper most 10 millió forintot engedett az árból, így a luxusotthon 270 millió forintért keresi új gazdáját.

Eladó Junior háza

„Törökbálint egyik közkedvelt csendes utcájában, 546 négyzetméteres örök panorámás telekre épült, 3 szintes, 8 szobás, 240 négyzetméteres luxus családi otthon, medencével, dupla garázzsal eladó” – így kezdődik L.L. Junior házának hirdetése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Extrákkal van felszerelve

Az ingatlan számos extrával van felszerelve, térfigyelőkamera rendszer, okosotthon rendszer, kültéri úszómedence és borospince is van. “Röviden a kényelmi extrákról: új elektromos hálózat, új padlófűtés, hang-vezérelhető google okosotthon, kamerarendszer kívül és belül folyamatos rögzítéssel, szenzorok belül víz/füst érzékelőkkel, víz hőmérséklet és nyitásérzékelőkkel, videós smart kaputelefon, Giovanni Carlos lakberendezési stílusában kialakított amerikai konyhás nappali és dizájn, Olaszországból importált prémium alapanyagokkal, minőségi beépített konyhai teljes gépesítéssel, elektromos/hangulat kandallóval.” – olvasható a hirdetésben, a luxosotthonról itt további képek is elérhetőek.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Forrás: ingatlan.com

A környék

A ház Törökbálint józsefhegyi részén fekszik. „Az utca szinte teljesen természetközeli, csodálatos növényzettel és panorámával rendelkezik a völgy túl oldalán lévő erdős rész szintén csodás látványt nyújt. A környező utcák folyamatosan és dinamikusan fejlődnek, sorra épülnek az igényes, egyedi kivitelezésű, magas kategóriájú házak, megtartva mégis a magas zöldfelületi arányt, szinte erdő hatást” – írják a környékről.

Halálos gázolás

2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. Junior előző kapcsolatából született kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni.

Törökbálintra költöztek

A zenészt kisfia elvesztése nagyon megviselte. Ezért feleségével, Körtvélyessy Kingával úgy döntöttek, is, hogy akkori otthonukból elköltöznek. Junior másfél éve vásárolt meg 100 millió forintért a törökbálinti házat. Közeli barátai ajánlására találta meg a Budapest közeli házat.

Lili születése előtt költöztek be

Juniorék ezután szinte teljesen felújították az ingatlant. A munkálatok sokáig tartottak, míg végül igazi álomotthont varázsoltak a törökbálinti házból. Kinga és Junior kislánya születése után pedig már itt nevelkedett.

Elköltözött a felesége

A költözés után boldogan mutatta meg otthona minden zegét-zugát, és úgy tűnt, a család örökre berendezkedett a házba. Azonban Juniorék kapcsolata megingott, s bár Kingával dolgoznak azon, hogy rendbe hozzák a házasságukat, az anyuka mégis albérletbe költözött a kislányukkal, Lilivel.

Túl nagy ház

Junior a ház kapcsán a Blikknek elmondta: “Amikor még együtt laktunk itt a feleségemmel, Kingával, már akkor eldöntöttük, hogy túl nagy nekünk ez a ház, itt akár három család is elférne, mi viszont csak négyen vagyunk. Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk.”

Közbeszólt az élet

“Végül az élet is közbeszólt, ugyanis nyáron szakítottunk Kingával, aki a kislányunkkal, Lilikével együtt egy albérletbe ment. Azóta kong az ürességtől a ház, szeretném minél előbb eladni, ezért is vittük lejjebb az árát. Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg és nem itt.”

Belvárosi lakást szeretne

“Egy lakást szeretnék a belvárosban és egy kertes házat nagyon közel hozzá. Fontos, hogy közel legyenek édesanyámék, apósomék, illetve Kinga és a kislányom is. Akkor lehet majd azt tervezni, hogy újra összeköltözünk-e, egyelőre viszont időt és teret adunk egymásnak” – mondta a lapnak a zenész.

Ez is érdekelhet:

Nem ő az egyetlen, aki a házát árulja

Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy árulja a házát Emilio és Joshi Bharat is, de Mihalik Enikő álomotthona is új tulajdonost keres. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BPK montázs