Vasárnap este a TV2 showműsorában panaszkodott Tóth Gabi, hogy mennyien bántották őt az utóbbi időben. Nem ez az első eset, hogy a Sztárban sztár! zsűritagja nyilvánosan sajnáltatja magát. Szerinte azért támadják őt, mert fideszes, majd azért, mert keresztény, most éppen az a baja, hogy a válása miatt kap negatív kommenteket.

James Bond betétdal

A Nincs idő meghalni című James Bond-film betétdalát is elénekelték a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában: Nagy Alexa Billie Eilish bőrébe bújt, a No Time To Die eléneklése után pedig a zsűri is értékelt. A produkciót a cikkünk végén tudod megnézni.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felzaklatta magát Gabi

Tóth Gabi nehezen tudott megszólalni, a könnyeivel küszködött: „Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked… mert… hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… beszélj, mert nem tudok!”– fordult zsűritársa, Köllő Babett felé.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Egyedül van

Majd mégis így folytatta mondanivalóját: „Nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, téged se bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is. Vagy a tánc. Addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból. Most nem érzem egyedül magam a világban, és ezt nagyon köszönöm neked”.

Szentendrére költöztek

Amint arról mi is beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.

Egy táncossal jött össze

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort.

Krausz Gábor összeomlott

Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

Izgatottan várták

Válásának bejelentése után, augusztus 20-án, Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Több százan mentek el a koncertre, mindenki izgatottan várta őket, de közben arról suttogtak, hogy mit olvasott és hallott az utóbbi napokban Gabi magánéletéről.

Üzenet a közönségnek

Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. „Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” – mondta a mikrofonba az énekesnő. Ezt követően az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni.

Állandóan sajnáltatja magát

Tóth Gabi nem először sajnáltatja magát a nagy nyilvánosság előtt. Többször elmondta, hogy mennyien bántják őt azért, amiért felvállalta kereszténységét. Máskor pedig arra panaszkodik, hogy azért bántják, mert nyilvánosan kiáll a Fidesz mellett.

A Fidesz rendezvények állandó fellépője

Tavaly májusban például a Fidesz székesfehérvári kampányzáróján Orbán Viktorral közösen énekelte a Himnuszt. De Orbán Viktor évértékelőjén is az előkelő első sorban kapott helyet, az akkori férjével, Krausz Gáborral, közösen hallgatták a miniszterelnököt. Augusztus 20-án pedig, az állami rendezvényen, Tóth Gabi szegte meg a kenyeret.

Tóth Gabiék is kaptak pénzt

A napokban írtunk arról, hogy a Tóth Gabi koncertjeit szervező vállalkozás, a Backstage Management Bt. 30 millió forint + áfát kapott a Szerencsejáték Zrt-től.  A cég egyébként tavaly is kapott pénzt ugyanettől a cégtől, de akkor kicsit többet, 35 milliót.

Megosztó karakter

„Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amiért ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna” – fakadt ki nemrég közösségi oldalán Gabi nővére.

„Gabi senkit sem bántott”

Tóth Vera ezt írta a Facebookon: „Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról”.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Sztárban sztár leszek! produkciója

Kiemelt kép: Tóth Gabi