Tóth Gabi fogja megszegni az augusztus 20-i kenyereket a Magyar Ízek Utcájában! A napokban a válása miatt a lapok címlapján szereplő énekesnő közvetlenül az ünnepélyes kenyérszeletelés előtt ad koncertet 17 órától a Várkert Bazárban, ezt követően szegi meg a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyereit

Kenyeret szel Tóth Gabi

Tóth Gabi fogja megszegni az augusztus 20-i kenyereket a Magyar Ízek Utcájában, derül ki gasztro-kulturális vásár közleményéből. Az énekesnő közvetlenül az ünnepélyes kenyérszeletelés előtt ad koncertet 17 órától a hagyományosan a Várkert Bazárban tartott rendezvényen, majd 18 órától szegi meg a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyereit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hagyomány a kenyérverseny

A Magyar Pékszövetség hagyományaihoz híven, 2023-ban tizenkettedik alkalommal rendezte meg kenyérversenyét. A Szent István napi kenyér kategóriájában a legjobbnak idén a Heim Sütöde Bt. Szent István napi Durumkenyerét ítélte meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megkóstolhatják az országtortát

A háromnapos rendezvényen kóstolhatják meg először az érdeklődők az idei országtortát és a cukormentes országtortát is. A Magyarország Tortája címet a szigetszentmiklósi Levendula és Kert cukrászda, Lakatos Pál Spicces füge respektus nevű, aszús-fügés-mézes kreációja nyerte el idén.

A Kikelet a legjobb

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája versenyének idei győztese a „Kikelet” elnevezésű kreáció lett. A tortát a makói Papp Cukrászda cukrásza, Lawal-Papp Zsófia búzavirágos fekete tea köré álmodta meg, áfonyával és egy leheletnyi levendulával alakította ki a tökéletes összhangot, melyet a vaníliás fehércsokoládé mousse és a gabonaliszt nélkül készült mandulás, citromos piskóta tesz teljessé – írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

Hat év után ért véget

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a múlt héten bejelentette, véget ért a házasságuk. Az énekesnő és sztárséf szerelme hat év után fejeződött be, és habár kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk felhőtlen és boldog, kiderült, hogy akadtak gondok. Gabi ugyanis könnyen lehet, hogy félrelépett, méghozzá a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével. 

Gyors továbblépés

A szakítás bejelentése óta Gabi minden bizonnyal gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant.

Egyre több időt tölt Szentendrén

Ráadásul az énekesnő új párja egyre több időt tölt Gabi szentendrei házában, ahol egy héttel ezelőtt még férje is lakott – írja a Blikk.

Megváltoztatta a nevét

Most pedig újabb jelét mutatta a továbblépésnek az énekesnő: személyes Facebook-profilján, ahol eddig a Krausz-Tóth Gabriella nevet viselte, most már csak a Tóth Gabriella nevet használja.

Két hete tudhatta meg Krausz Gábor az igazságot

Pócs dinnyészetén egy quadon ülve készült egy fotó Tóth Gabiról Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának társaságában, amelyet csütörtökön osztott meg Pócs János fideszes képviselő. Tóth Gabi és Krausz Gábor ezt megelőzően egy nappal, szerdán jelentette be, hogy a kapcsolatuk véget ét. A sztárséf állítólag nagyjából két héttel ezelőtt szembesülhetett azzal a ténnyel, hogy párja, Tóth Gabi egy másik férfit szeret. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi. Fotó: archív