Az állami támogatásoknak köszönhetően az elmúlt években virágzik az építőipar. Ha nem is mindenki kacsalábon forgó palotát építtet magának, általában a nagyobb élettér miatt döntünk a családi házba való költözés mellett.

Ha nem is akarsz kertészkedésbe kezdeni, azért mégis jó a tudat, hogy van a lábad alatt egy kis saját talpalatnyi föld. 

Ebben a cikkünkben a PLAZAWEB.HU segített olyan szempontokra is felhívni a figyelmet, ami a saját ház elkészülésének örömében lehet, hogy neked sem jutott eszedbe.

Lomtalaníts!

Időnként amúgy is ráfér minden otthonra egy alapos lomtalanítás, költözéskor ez különösen hatványozódik. Ha szánsz rá elég időt, érdemes a kamrában lévő zseblámpától a megőrzésre félretett iratokig mindent átnézni. Működik-e még, szükség van-e rá, kinőtte-e a gyerek, stb.

Ami nem működik, vagy személyes irat, amit már nem kell tovább őrizni, azt semmisítsd meg, vagy dobd ki. 

Viszont a ruhákat, játékokat, esetleg ha van olyan használati tárgyad, ami még működik, de tudod, hogy újat fogsz vásárolni, annak keress új gazdát. Elsősorban családon, baráti körön belül, de ha adományként leadod, akkor is biztosan jó helyre kerül. Amellett, hogy a lelkednek is jót tesz, nem növelted az ökológiai lábnyomod.

A szerszámlak

Ha nem veteményezni szeretnél, akkor is biztosan elképzelted már, hogy a saját kertedben mennyi mindent fogsz csinálni, ugye?

Lehet sütögetni a családdal, barátokkal, vagy milyen jó lesz, ha ki tudod küldeni a gyereket az udvarra játszani, vagy a szülinapi buliját le lehet tudni kint, hogy a ház épségét megőrizd.

Jó eséllyel a kerted azért valamennyi részén füves lesz, márpedig a füvet nyírni kell. Hol fogod tartani a fűnyírót? A gyerek beviheti a házba a homokozókészletét? A kerti bútorok hol lesznek a téli időszakban? 

Ezeknek a rendszerezett tárolására kiválóak a kerti tárolók. Nem kell attól félned, hogy a kert végében ott fog csúfoskodni egy állandó karbantartást igénylő helység. A PLAZAWEB.HU szezononként megújúló választékot kínál, de abban biztos lehetsz, hogy strapabíró, könnyűszerrel felállítható és karbantartást nem igénylő kerti házikókat találsz majd, amire a gyártó vállalja a garanciát.

UV-védelemmel ellátott, törhetetlen polikarbonát

Ez hogy hangzik? Megveszed, két ember összeszereli az útmutató segítségével, és amíg meg nem unod, használhatod. A Palram kerti tárolónak gyakorlatilag törhetetlen polikarbonátból készült falai vannak, amik még 100%-os UV-védelemmel is el van látva. Természetes fény bejutását teszi lehetővé a különleges, fényáteresztő tető. Erős alumínium szerkezete ellenáll az időjárási viszontagságoknak, pl. hó, jégeső, emellett nem rozsdásodik. Padlója csúszásmentes, amit rögzítéssel még stabillá tehetsz. A kész házat könnyűszerrel áthelyezheted a kert másik végébe. Nem is rossz, ugye?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 15. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.