A Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna, Ábrahám Lilla összeállítású 4×200 métere gyorsváltó bronzérmet szerzett a római Európa-bajnokságon. Közben kiderült, hogy még ebben a hónapban férjhez megy a veterán olimpia bajnok úszónő.

Változtattak

A magyar csapat a Pádár, Hosszú, Késely, Ábrahám összeállításban várta a rajtot az úszó Eb döntőjében. A délelőtti előfutamban leggyorsabb egységből Molnár Dóra és Jakabos Zsuzsanna került k. Helyettük a 16 esztendős Pádár Nikolett és a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka került be.

Bronzérem

A Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna, Ábrahám Lilla összeállítású staféta 7:55.73-mal a harmadik helyen ért célba. A versenyt Hollandia nyerte, majd másfél másodperces előnnyel a britek előtt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A célba érkezés után

A magyar gyorsváltó bronzérmet nyert. MTI/Czeglédi Zsolt

Megköszönte a fiataloknak

“Nagyon jó volt újra a váltóban úszni, a fiatalok szenzációsak voltak. Kicsit furcsa volt, hogy az első számom rögtön egy döntő volt, így most kicsit örülök, hogy holnap lesz egy pihenőnapom” – mondta Hosszú Katinka.

A 100-ra hajt

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszúnak ez volt a 97. érme világversenyeken (olimpia, vb, Eb). A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nagy nap

Közben a Bors megtudta, hogy mikor megy férjhez másodszor az olimpiai bajnok Hosszú Katinka. Azt írják: a lagzi augusztus utolsó hétvégéjén lesz.

Tusup után

A leendő férje Gelencsér Máté lesz, és pár lakóhelyén, Szentendrén lesz a nagy esemény. Mindkettejük számára ez a második házasság. Mint ismert Hosszú Katinka Shane Tusup felesége volt korábban.

Ez is érdekelhet

Sokkoló részletek a szakításról: előjött Shane Tusup valódi arca? Tényleg kis híján nekiment Szabó Zsófi édesanyjának is?

Címlapfotó: MTI/Czeglédi Zsolt.