Ahogyan azt a BudapetsKörnyéke.hu is megírta pár napja bombaként robbant a hír, hogy néhány hónapnyi szerelem, valamint egy eljegyzés után szakított egymással Shane Tusup és Szabó Zsófi. A páros mindkét tagja a közösségi felületén jelentette be, hogy románcuk véget ért, azóta pedig napra nap jelennek meg új információk a szakítás lehetséges okairól.

Vége

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben”– írta  posztjában Szabó Zsófi, az edző pedig gyakorlatilag ugyanezekkel a sorokkal tudatta a követőivel, hogy Zsófi már nem az élete része. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Shane valódi énje

A szakítás után sorra jelentek meg a találgatások azzal kapcsolatban, vajon mi vezethetett idáig, a Blikknek egy ismerős azt mondta: Shanenek előjött a valódi énje, Zsófi pedig ezt egy percig sem volt hajlandó eltűrni. Kapcsolódó: Ennyi volt: Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje februárban kérte meg az RTL klub műsorvezetőjének kezét

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Sokkoló részletek

Ha azt gondolnánk, hogy a történet ezzel megállt, akkor nagyobbat nem is tévedhetnénk, ugyanis a Bors friss információi szerint hangos szakításról van szó, ráadásul Shane nem csak Zsófival bánt csúnyán, de a műsorvezető édesanyjának, Pálma asszonynak is kis híján nekiment.

Zsófi nagyon megijedt

A portál azt írja, hogy az edző csúnyán, agresszíven viselkedett Zsófival, ez pedig rettenetesen megijesztette a kisgyermekes anyukát. Állítólag Shane az őrjöngés közepette rázárta Zsófira az ajtót, akinek ettől pánikrohama lett.

Ez is érdekelhet:

Szomorú hírt jelentett be a Törökbálinton élő Shane Tusup, aki nemrég kérte meg Szabó Zsófi kezét

Elfajult a vita

A veszekedés a portál szerint addig fajult, hogy Zsófi már azt mondta, rendőrt hív, azt gondolván, ettől észhez tér a párja, ám a műsorvezető végül először az édesanyját hívta fel, hogy segítsen neki.

Lánykérés is volt, nem is akármilyen:

Karácsonykor még azt mondta nem akar gyűrűt: Szabó Zsófi elmesélte a romantikus lánykérés részleteit – Majdnem minden meghiúsult – videó

Majdnem nekiment Zsófi anyukájának

A hívást követően Pálma asszony azonnal a lányához sietett, ám a helyszínen Shane kis híján nekiment. Egy, a családhoz közel álló forrás azt nyilatkozta: „Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, a torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta – mondta a portálnak az informátor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup – Forrás: BPK montázs