Tele van a postaládád reklámújságokkal? Sok időt visz el, míg azokat áttanulmányozod? Felejsd el! Mi ezt minden héten megtesszük helyetted, olvasd el a cikket, és megtudod, csütöröktől mit és hol érdemes beszerezned. Jó vásárlást kívánunk!

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Auchan reklámújság: ha a családod jobban kedveli a szárnyasból készült ételeket, akkor most mindenképpen az Auchanban vedd meg azt. A csomagolt friss egész csirke akciósan mindössze 529 Ft kilója, a tanyasi csirke pedig 1289 Ft. A konyhakész, fűszerezett grill csirke is olcsó, annak darabját 999 forintért kapod meg. Amennyiben a hétvégi ebédhez az első fogást is szárnyasból készítenéd, akkor a leveszöldséget is a Sparban szerezd be, annak kilója most mindössze 448 forint.

Aldi reklámújság: az Aldiban most ne az élelmiszerekre, hanem a kisállatokra érdemes koncentrálni. 1 doboz kutyaeledelt akciósan már 259 forintért is megkapod, a macskakaja csomagja pedig 149 forint. A 10 literes macskaalom is olcsó, mindössze 719 Ft.  A gyerekek téli ruhatárát is az Aldiból érdemes feltölteni, a vízálló termocsizma most 3990 forint, a bélelt farmernadrág 2799 Ft, téli dzseki pedig 4499 forint.

Tesco reklámújság: az elkövetkező napokban óriási játékvásárral vár mindenkit a Tesco. A legkedvezőbb ajánlat a lábbal hajtható járművekre vonatkozik, amelyet most féláron, azaz 11990 Ft helyett már 5990 Ft-ért is haza lehet vinni. Számos Lego Duplo készlet is akciós, egy szett mindössze 1190 Ft most. De az összeszerelhető játékszettek is nagyon jó áron vannak.

Spar reklámújság: konzervvásárt tart a Spar. A sertésmájkrém most rendkívül olcsó, mindössze 69 Ft, a paradicsomos és az olajos szardínia pedig 219 forint. A sűrített paradicsom is akciós, azt 199-ért adják, a csemegeuborka pedig 299.

Lidl reklámújság: a Lidlben a sertéshúst szerezd be. A kockázott gulyáshús 689 Ft /500 g, az oldalas kilója pedig most 1349 Ft. De ha jobban szeretitek a gyorskajákat, ne hagyd ki a Ristorante fagyasztott pizzát, melynek darabja 599 Ft. A zöldség-gyümölcs pulton is találsz akciós termékeket, egy kiló sárga krumpli 179 Ft, egy darab kígyóuborka pedig 129.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyeke.hu