Hoppá! Fémdarabokat találtak a Spar sajátmárkás gnoccijában, levették a polcról

 
  

A Spar aktuális és friss reklámújságjait ide kattintva lehet elérni

Irány a címlap, mert kíváncsi vagyok minden másra is, klikk ide!

Hol van Spar, Interspar és sparos benzinkút Budapest környékén?

Alsónémedi, Budakalász, Budakeszi, Csepel, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Erdőkertes, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kistarcsa, Monor, Ócsa, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Taksony, Tököl, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház és sokfelé a fővárosban

 
  

Kapcsolódó cikkeink

Mit kell tudni a Sparról?

A Spar egy holland székhelyű vállalat, amit 1932-ben egy kereskedő alapított. A központjuk ma Amsterdamban van és 45 országban elképesztően sok, 12300 boltot üzemeltetnek, vagyis a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncai közé kerültek.

A Spar elnevezés a közhiedelemmel ellentétben nem a spórolásból származik, hanem egy holland jelmondat a névadó, mely lefordítva így hangzik: Kölcsönös együttműködéssel mindenki nyer. Eredetiben pedig így néz ki: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig. A szavak kezdőbetűi a „DE SPAR” szót adják ki, ami fenyőt jelent, így kerül a logójukba fenyőfa.

A Spar magyarországi központja Bicskén van az M1-es mellett. Az első magyar üzletüket 1991-ben Tatán nyitották. Ezt követően rengeteg felvásárlást csináltak, ma már a hazai kiskereskedelmi piac 11 százalékát birtokolják. 377 saját üzletük és 147 franchise partnerrel dolgoznak együtt, szóval több mint 400 Spar üzlet van az országban.

Irány a címlap, mert kíváncsi vagyok minden másra is, klikk ide!