Berki Mazsi több mint 24 óra elteltével törte meg a csendet és szólalt meg férje, Berki Krisztián haláláról. Mint ismert a médiaszemélyiséget május 6-án, pénteken találták holtan a 9. kerületi lakásában.

Mazsi megerősítette

Berki Mazsi Krisztián halálhírét követően röviden megerősítette a Borsnak, hogy a hír sajnos igaz, ám azóta semmilyen felületen nem nyilatkozott, egészen eddig. A fiatal édesanya az Instagram oldalára töltött fel egy közös képet, a posztban azt írja, a fájdalmuk leírhatatlan, egyelőre nem találja a szavakat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Amint készen áll, jelentkezik

“Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden.
Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívàsokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5.-én készült a kislányunk fél éves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” – áll a bejegyzésben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt a teljes poszt:

Hódi Pamela is megemlékezett róla

Mint megírtuk Berki Krisztián volt párja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott a férfitól még péntek este. Pamelának és Krisztiánnak egy közös gyermeke született, Natasa Zselyke, aki lapértesülések szerint az édesapjával volt aznap este, amikor a férfi meghalt, másnap reggel pedig a kislány találta mega holttestét. A tragédia után Pamela így fogalmazott a közösségi oldalán:

Kapcsolódó:

Örökre elment

“Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya.”

FRISS!

Nyugodj meg ott, ahol most vagy

Nyugodj meg ott, ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást. Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát.” – fogalmazott Pamela. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Mazsi – Forrás: TV2