Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta május 6-án, péntek reggel holtan találták 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A 41 éves médiaszemélyiség halálát közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a rendőrség, úgy tudni, hogy a helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak. Berki Krisztián holttestére lapértesülések szerint a kislánya talált rá.

Berki Mazsi erősítette meg a halálhírt

A médiaszemélyiség halálhírét egyébként a felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy a Borsnak azt mondta: “Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon szerette

“Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”  

Sokkolta a sztárokat a halála

Berki Krisztián személyisége igencsak megosztó volt, ennek ellenére a hazai sztárvilágot sokkolta a halála. Közösségi oldalaikon sokan búcsúztak tőle, egyebek között megszólalt Hajdú Péter, Schobert Norbi és Rubint Réka, ByeAlex is megosztotta a gondolatait, Tóth Andi Instagram történetben fejtette ki a véleményét, valamint megszólalt Baukó Éva és Vujity Tvrtko is, pedig utóbbiak nem ápoltak túl kapcsolatot a celebbel.

Puzsér szerint börtönben lett volna a helye

Hosszú posztban fejtette ki véleményét Puzsér Róbert is, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy pár egyáltalán nem volt jóban Berkivel, sőt perben is álltak egymással, ennek ellenére úgy véli nem ezt érdemelte volna, véleménye szerint börtönben lett volna a helye.

Puzsér Róbert posztját ebben a cikkünkben osztottuk meg:

Összeomlott a család

A közösségi oldalon keresztül Hódi Pamela, Berki Krisztián volt párja is megosztotta a gondolatait. Pamela elmondta, kislánya teljesen összetört, igyekszik benne tartani a lelket és átvenni minden fájdalmat, amit csak ebben a helyzetben lehetséges.

Kapcsolódó:

Ez volt az utolsó nyilvános fotója

Berki Krisztián néhány nappal ezelőtt, egészen pontosan öt nappal ezelőtt posztolt utoljára a közösség oldalára. Instagram-bejegyzésében egy Porsche mellett pózolt. “A Porsche gyönyörű, minden férfi ilyet érdemelne minimum!” – írta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a bejegyzés:

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: LifeTV